ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Η Δημοτική Κοινότητα Νέας Μάκρης ..αυτός ο Άγνωστος!Η Δημοτική Κοινότητα Νέας Μάκρης σε πλήρη αδράνειαΗ Δήμητρα Κάκαρη δεν παραιτείται από τον Δήμο ΜαραθώναΠερισσότερα όμως για την παρερμηνεία της επιστολής της  θα μας  πει η κ.Κάκαρη σήμερα στις 21:00 που θα πάρει Την Σκυτάλη  στην εκπομπή της Ευγενίας Αθηνάς Φώης .Η Λαογραφική Εταιρεία Βαρνάβα Δήμου Μαραθώνα στο Ζακοπάνε της Πολωνίας Το Ζακοπάνε της Πολωνίας επισκέφθηκαν στελέχη και εθελοντές της Λαογραφικής Εταιρείας Ο Βασίλειος Μέξης Πανελλήνιος Πρωταθλητής με 2 χρυσά μετάλλια στην Τοξοβολία , μια ακόμη επιτυχία  για τον Σύλλογο  Α.Κ.Τ.Ι.Σ. και για τον Δήμο Μαραθώνα - Κ.Ε.Δ.ΜΑμια ακόμη επιτυχία  για τον Σύλλογο  Α.Κ.Τ.Ι.Σ. και για τον Δήμο Μαραθώνα - Κ.Ε.Δ.ΜΑ Ο Πρώην Δήμαρχος Μαραθώνα Σπύρος  Ζαγάρης  παραπέμπεται σε δίκη για το μέγα σκάνδαλο του κωπηλατοδρομίου Μαραθώνα για το μέγα σκάνδαλο του κωπηλατοδρομίου Μαραθώνα
 • Η Δημοτική Κοινότητα Νέας Μάκρης ..αυτός ο Άγνωστος!Η Δημοτική Κοινότητα Νέας Μάκρης σε πλήρη αδράνεια
 • Η Δήμητρα Κάκαρη δεν παραιτείται από τον Δήμο ΜαραθώναΠερισσότερα όμως για την παρερμηνεία της επιστολής της  θα μας  πει η κ.Κάκαρη σήμερα στις 21:00 που θα πάρει Την Σκυτάλη  στην εκπομπή της Ευγενίας Αθηνάς Φώης .
 • Η Λαογραφική Εταιρεία Βαρνάβα Δήμου Μαραθώνα στο Ζακοπάνε της Πολωνίας Το Ζακοπάνε της Πολωνίας επισκέφθηκαν στελέχη και εθελοντές της Λαογραφικής Εταιρείας
 • Ο Βασίλειος Μέξης Πανελλήνιος Πρωταθλητής με 2 χρυσά μετάλλια στην Τοξοβολία , μια ακόμη επιτυχία  για τον Σύλλογο  Α.Κ.Τ.Ι.Σ. και για τον Δήμο Μαραθώνα - Κ.Ε.Δ.ΜΑμια ακόμη επιτυχία  για τον Σύλλογο  Α.Κ.Τ.Ι.Σ. και για τον Δήμο Μαραθώνα - Κ.Ε.Δ.ΜΑ
 • Ο Πρώην Δήμαρχος Μαραθώνα Σπύρος  Ζαγάρης  παραπέμπεται σε δίκη για το μέγα σκάνδαλο του κωπηλατοδρομίου Μαραθώνα για το μέγα σκάνδαλο του κωπηλατοδρομίου Μαραθώνα
 • Η ΣΚΥΤΑΛΗ στον Σπύρο ΖαγάρηΟ Πρώην Δήμαρχος Μαραθώνα στην Σκυτάλη
 • Το Δημοτικό Συμβούλιο ζωντανά στο marathonnew.grΠαρακολουθήστε ζωντανά την 29η συνεδρίαση
 • Η ΣΚΥΤΑΛΗ στον Σπύρο ΖαγάρηΖωντανά την Τετάρτη το βράδυ
 • ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑΑπαντώντας στους συκοφάντες μας για το ΧΥΤΑ Γραμματικού
 • ΣΚΥΤΑΛΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΝΕΟΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΑΙΔΙ

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Λύση εκ των υστέρων αναζητεί τώρα το υπουργείο Πολιτισμού

Λύση εκ των υστέρων αναζητεί τώρα το υπουργείο Πολιτισμού

Ψάχνουν τώρα ημερομηνία για να δώσουν το Ηρώδειο στην «Ελπίδα»

Λύση εκ των υστέρων αναζητεί τώρα το υπουργείο Πολιτισμού μετά την απόφαση-ντροπή του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου να αρνηθεί να δώσει το Ηρώδειο σε εκδήλωση για τα παιδιά με καρκίνο του συλλόγου «Ελπίδα», η πρόεδρος του οποίου κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη είχε αναλάβει τη σχετική πρωτοβουλία.

Μάλιστα, η εκδήλωση επρόκειτο να πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου με τη συνεργασία της «Παναθηναϊκής Ενωσης Γυναικών», με πρωτεργάτη την κυρία Σίσσυ Παυλοπούλου, την παρουσία του Μίκη Θεοδωράκη, με τον Στέφανο Κορκολή να υποδέχεται καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες και να υμνούν μαζί τη μουσική του μεγάλου εθνικού μας συνθέτη, μία βραδιά βαθιά ελληνική, ανθρωπιστική και μεγαλειώδη.

Συγκεκριμένα το Υπουργείο Πολιτισμού στη νεώτερη ανακοίνωσή του αναφέρει αναγνωρίζοντας τη σημαντική φιλανθρωπική προσφορά του Συλλόγου «Η ΕΛΠΙΔΑ», βρίσκεται σε συνεννόηση με την Προεδρία της Δημοκρατίας καθώς και με τον Σύλλογο, για την εξεύρεση εναλλακτικής πρότασης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού:

«Την Τρίτη 27 Ιουνίου 2017 το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο εξέτασε αιτήματα φορέων για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού (Ηρώδειο) κατά τη φθινοπωρινή περίοδο του 2017. Ο αριθμός των αιτημάτων φέτος ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και έφτασε τα 54 αιτήματα, αριθμός σχεδόν διπλάσιος όλων των περασμένων ετών. Το πλήθος των αιτημάτων εξετάστηκε κατ΄ αρχάς από την ειδική επιτροπή που συγκροτείται στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού. Τα μέλη του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου αποδέχτηκαν τις προτάσεις της ειδικής Επιτροπής εκτός ελαχίστων περιπτώσεων.

Κατά την αντιμετώπιση του αιτήματος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Η ΕΛΠΙΔΑ», ελήφθη υπ΄ όψιν το δεσμευτικό αίτημα του Συλλόγου «Η ΕΛΠΙΔΑ» σχετικά με την ανελαστική ημερομηνία της 20ής Σεπτεμβρίου για την πραγματοποίηση της μουσικής εκδήλωσης, όπως αυτό παρουσιάστηκε από τους εκπροσώπους του φορέα, λόγω της παρουσίας του Προέδρου της Δημοκρατίας, υπό την αιγίδα του οποίου έχει τεθεί η εκδήλωση.

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού επισημαίνει ότι το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στο μνημείο κατά τη φθινοπωρινή περίοδο οριστικοποιείται κάθε έτος κατόπιν σειράς συνεδριάσεων του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου, το οποίο εξετάζει τροποποιήσεις μετά την αρχική συνεδρίαση, τροποποιήσεις οι οποίες αφορούν κυρίως στις ημερομηνίες. Επομένως η όλη διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί εγκαίρως σε επόμενες συνεδριάσεις του Συμβουλίου.

Στο μεταξύ, το ΥΠΠΟΑ, αναγνωρίζοντας τη σημαντική φιλανθρωπική προσφορά του Συλλόγου «Η ΕΛΠΙΔΑ», βρίσκεται σε συνεννόηση με την Προεδρία της Δημοκρατίας καθώς και με τον Σύλλογο, για την εξεύρεση εναλλακτικής πρότασης».

ΒΙΝΤΕΟ

 

 

 

 

 

 

MEDIA

ΜΟΔΑ

ΟΜΟΡΦΙΑ