ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Η Δημοτική Κοινότητα Νέας Μάκρης ..αυτός ο Άγνωστος!Η Δημοτική Κοινότητα Νέας Μάκρης σε πλήρη αδράνειαΗ Δήμητρα Κάκαρη δεν παραιτείται από τον Δήμο ΜαραθώναΠερισσότερα όμως για την παρερμηνεία της επιστολής της  θα μας  πει η κ.Κάκαρη σήμερα στις 21:00 που θα πάρει Την Σκυτάλη  στην εκπομπή της Ευγενίας Αθηνάς Φώης .Η Λαογραφική Εταιρεία Βαρνάβα Δήμου Μαραθώνα στο Ζακοπάνε της Πολωνίας Το Ζακοπάνε της Πολωνίας επισκέφθηκαν στελέχη και εθελοντές της Λαογραφικής Εταιρείας Ο Βασίλειος Μέξης Πανελλήνιος Πρωταθλητής με 2 χρυσά μετάλλια στην Τοξοβολία , μια ακόμη επιτυχία  για τον Σύλλογο  Α.Κ.Τ.Ι.Σ. και για τον Δήμο Μαραθώνα - Κ.Ε.Δ.ΜΑμια ακόμη επιτυχία  για τον Σύλλογο  Α.Κ.Τ.Ι.Σ. και για τον Δήμο Μαραθώνα - Κ.Ε.Δ.ΜΑ Ο Πρώην Δήμαρχος Μαραθώνα Σπύρος  Ζαγάρης  παραπέμπεται σε δίκη για το μέγα σκάνδαλο του κωπηλατοδρομίου Μαραθώνα για το μέγα σκάνδαλο του κωπηλατοδρομίου Μαραθώνα
 • Η Δημοτική Κοινότητα Νέας Μάκρης ..αυτός ο Άγνωστος!Η Δημοτική Κοινότητα Νέας Μάκρης σε πλήρη αδράνεια
 • Η Δήμητρα Κάκαρη δεν παραιτείται από τον Δήμο ΜαραθώναΠερισσότερα όμως για την παρερμηνεία της επιστολής της  θα μας  πει η κ.Κάκαρη σήμερα στις 21:00 που θα πάρει Την Σκυτάλη  στην εκπομπή της Ευγενίας Αθηνάς Φώης .
 • Η Λαογραφική Εταιρεία Βαρνάβα Δήμου Μαραθώνα στο Ζακοπάνε της Πολωνίας Το Ζακοπάνε της Πολωνίας επισκέφθηκαν στελέχη και εθελοντές της Λαογραφικής Εταιρείας
 • Ο Βασίλειος Μέξης Πανελλήνιος Πρωταθλητής με 2 χρυσά μετάλλια στην Τοξοβολία , μια ακόμη επιτυχία  για τον Σύλλογο  Α.Κ.Τ.Ι.Σ. και για τον Δήμο Μαραθώνα - Κ.Ε.Δ.ΜΑμια ακόμη επιτυχία  για τον Σύλλογο  Α.Κ.Τ.Ι.Σ. και για τον Δήμο Μαραθώνα - Κ.Ε.Δ.ΜΑ
 • Ο Πρώην Δήμαρχος Μαραθώνα Σπύρος  Ζαγάρης  παραπέμπεται σε δίκη για το μέγα σκάνδαλο του κωπηλατοδρομίου Μαραθώνα για το μέγα σκάνδαλο του κωπηλατοδρομίου Μαραθώνα
 • Η ΣΚΥΤΑΛΗ στον Σπύρο ΖαγάρηΟ Πρώην Δήμαρχος Μαραθώνα στην Σκυτάλη
 • Το Δημοτικό Συμβούλιο ζωντανά στο marathonnew.grΠαρακολουθήστε ζωντανά την 29η συνεδρίαση
 • Η ΣΚΥΤΑΛΗ στον Σπύρο ΖαγάρηΖωντανά την Τετάρτη το βράδυ
 • ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑΑπαντώντας στους συκοφάντες μας για το ΧΥΤΑ Γραμματικού
 • ΣΚΥΤΑΛΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΝΕΟΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΑΙΔΙ

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Συντάξεις: Πότε δοθούν 1.000 ως 3.000 ευρώ από τις κρατήσεις υπέρ ΕΟΠΥΥ

Συντάξεις: Πότε δοθούν 1.000 ως 3.000 ευρώ από τις κρατήσεις υπέρ ΕΟΠΥΥ

Συντάξεις: Πότε δοθούν 1.000 ως 3.000 ευρώ από τις κρατήσεις υπέρ ΕΟΠΥΥ

Συντάξεις ψαλιδισμένες και με παράνομες κρατήσεις έπαιρναν για χρόνια εκατοντάδες χιλιάδες συνταξιούχοι που εκτός όλων των άλλων έχαναν κάθε μήνα και ένα ποσό το οποίο πήγαινε υπέρ ΕΟΠΥΥ αλλά με λάθος υπολογισμό. Έτσι πλέον δικαιούνται επιστροφές 1.000 ως και 3.000 ευρώ ανάλογα με το ποσό της σύνταξης.

Συντάξεις αυτή τη φορά η ατζέντα των δανειστών δεν περιελάμβανε. Εμμέσως όμως οι συζητήσεις για τα δημοσιονομικά και το πλεόνασμα αφορούσε άμεσα εκατοντάδες χιλιάδες συνταξιούχους.

Όλα φάνηκε, σε αυτή τη φάση, να πηγαίνουν καλά με τους επικεφαλής των κλιμακίων των δανειστών. Είδαν ότι οι πληρωμές των ληξιπρόθεσμων του δημοσίου πήγαν καλά και έτσι η υποδόση των 800 εκατομμυρίων ευρώ για επιπλέον πληρωμές θα ξεκλειδώσει.

Αυτό εμμέσως αφορά και τους συνταξιούχους καθώς σε συνδυασμό με το υπερπλεόνασμα το οποίο η κυβέρνηση θέλει να μοιράσει στους οικονομικά αδύναμους, ανοίγει τον δρόμο για την αποκατάσταση της αδικίας σε βάρος εκατοντάδων χιλιάδων ατόμων που έχασαν χρήματα.

Υπερπλεόνασμα και αναδρομικά στις συντάξεις

Αν και ως τώρα η κυβέρνηση έκανε λόγο για υπερπλεόνασμα ενός δισεκατομμυρίου το οποίο θα πήγαινε στο κοινωνικό μέρισμα υπέρ των αδυνάτων πλέον το ποσό φαίνεται ότι ψαλιδίζεται κάπως.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πάνω από 800 εκατομμύρια, ωστόσο προς το παρόν δεν φτάνει το ένα δισ. ευρώ.

Αυτό θα μπορούσε να αποτελέσει εμπόδιο για την επιστροφή, αναδρομικά, των παράνομων κρατήσεων υπέρ ΕΟΠΥΥ, ωστόσο από την πλευρά της κυβέρνησης φαίνεται ότι ο στόχος παραμένει ο ίδιος.

Τα δοθεί των υπερπλεόνασμα στο τέλος του χρόνου, κοντά στα Χριστούγεννα και αμέσως μετά να πάρουν σειρά οι συνταξιούχοι.

Αν και ακόμη δεν έχουν υπάρξει επίσημε δηλώσεις όλα δείχνουν ότι οι επιστροφές θα γίνουν το πρώτο εξάμηνο του 2018 και είναι πιθανό τα χρήματα να μπουν σε ισόποσες έξι δόσεις μαζί με την υπόλοιπη σύνταξη.

 

πηγη: news-greece.gr

ΒΙΝΤΕΟ

 

 

 

 

 

 

MEDIA

ΜΟΔΑ

ΟΜΟΡΦΙΑ