..

Ο διάσημος τραγουδιστής επισκέφτηκε τον κ.Ψινάκη , ο οποίος έχει υπάρξει στο παρελθόν μανατζέρ του , για να πάρει άδεια να γυρίσει το  video clip του καινούργιου του τραγουδιού στην περιοχή.  Η ανταπόκριση του Δημάρχου Μαραθώνα  ήταν παραπάνω από θετική όπως φαίνεται  στην  δημοσίευση του Κώστα Μαρτάκη  στο προφίλ του στο Instagram:

«Ήρθα στο δήμαρχο Μαραθώνα @iliaspsinakis να πάρω άδεια για το video clip του νέου μου τραγουδιού και μου έδωσε όλο το Μαραθώνα!! Thanks ✌ #martakis #KostasMartakis #martakiers#newvideoclip #newsong #marathon#marathonfoundation».

Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που η περιοχή του Μαραθώνα χρησιμοποιείται για τις  ανάγκες γυρισμάτων  video clip και ταινιών. Στον τόπο μας έχει γυριστέι το video clip του Πέτρου  Ιακωβίδη για το τραγούδι »κοριτσάκι μου» και συγκεκριμένα στην Λίμνη Μαραθώνα αποτυπώνοντας ένα φθινοπωρινό τοπίο με πλάνα που κόβουν την ανάσα. Επιπλέον σε ένα βίντεο γυρισμένο σαν ταινία μικρού μήκους με έμφαση στη φωτογραφία  για το  τραγούδι «Η Μάνα μου»,  του Σταύρου Σιόλα, με τη συμμετοχή του Μανώλη Μητσιά πραγματοποιήθηκαν πλάνα στα χωράφια με τις πέτρες και στους  βάλτους με τις καλαμιές του Μαραθώνα.

Ακόμα να θυμηθούμε εδώ και  την χαρακτηριστική σκηνή με τον θάνατο του Ορέστη (Παπαμιχαήλ), που γυρίστηκε στο φράγμα του Μαραθώνα  από την πολύ γνωστή στο κοινό ταινία ‘’υπολοχαγός Νατάσσα’’, του Φώσκολου . Τέλος  να μην ξεχάσουμε το σπίτι του  Ιβάν Σβιτάιλο στο«Κάτω Παρτάλι» που δεν ήταν άλλο από  την πολυτελή βίλα του κ. Ψινάκη στον Νέο Βουτζά .

Όλια Ιωάννου

Comments

comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here