Nice cream ροδάκινο με passion fruit


Υλικά

1 μεγάλο, ώριμο ροδάκινο, σε μεγάλα κομμάτια
2 ώριμες μπανάνες, σε κομμάτια 4 εκ.
1 μάνγκο, σε μεγάλα κομμάτια
1/2 φλ. γάλα αμυγδάλου, χωρίς ζάχαρη
2 φρούτα του πάθους, κομμένα στη μέση

Εκτέλεση

  • Τοποθετούμε το ροδάκινο, την μπανάνα και το μάνγκο, σε μία στρώση, σε έναν δίσκο, επενδεδυμένο με λαδόκολλα. Καταψύχουμε για 4 ώρες ή όλη τη νύχτα.
  • Τοποθετούμε τα κατεψυγμένα φρούτα και το γάλα σε έναν επεξεργαστή τροφίμων και μπλεντάρουμε, ξύνοντας περιστασιακά τις πλευρές, μέχρι να γίνουν λεία και κρεμώδη.
  • Σερβίρουμε αμέσως σε μπολ, ρίχνοντας από πάνω τη φρέσκια πούλπα των φρούτων του πάθους.

Πηγή allazoumesinithies.ab.gr