..

Θερμή υποδοχή από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου,τους Αντιδημάρχους και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Ελευθέριος Βενιζέλος ,έτυχαν κατά την έξοδο τους από την πύλη αφίξεων.
Ο Δήμαρχος Μαραθώνα και ο Ευρωβουλευτής μας κ. Νότης Μαριάς ,συνοδευόμενοι από τον Διοικητή του Α.Τ. του αεροδρομίου, δέχτηκαν τα ευχαριστήρια για τις κινήσεις τους στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή Αναφορών και για την θετική έκβαση για τον τόπο μας ,που είχε αυτή η συνεργασία.
Δεν δίστασαν μάλιστα να κάνουν και κάποιες πρώτες δηλώσεις στην κάμερα του marathon news,με τον Ηλία Ψινάκη ,να δίνει τον λόγο στον κ. Μαριά, αφού όπως είπε ,εκείνος πρέπει να μιλήσει μιας και ήταν ο «Μαραθωνοδρόμος» της ‘όλης προσπάθειας.
Ο κ. Μαριάς ,έδωσε μια πρώτη αποτίμηση ,χαρακτηρίζοντας το αποτέλεσμα ως τεράστια επιτυχία, τόσο στην Επιτροπή όσο και στην Κομισιόν, θεωρώντας ότι με της νέες βάσεις που μπήκαν ,σύντομα θα έχουμε απαλλαγεί από το καταστροφικό έργο.
Δήλωσε επίσης στον Δήμαρχο και τους Δημοτικούς Συμβούλους ,ότι παραμένει στο πλευρό μας και θα κάνει ότι ακόμα χρειάζεται για την οριστική απαλλαγή του τόπου από αυτόν τον κίνδυνο.
Τέλος ο Έλληνας Ευρωβουλευτής και μεγάλος σύμμαχος του Μαραθώνα ,κ. Νότης Μαριάς, ανανέωσε το ραντεβού του με τον Δήμαρχο αλλά και όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους και τους κατοίκους ,για την Μεγάλη Δευτέρα 2 Απριλίου, όπου και θα επισκεφτεί τον Δήμο μας ώστε να ενημερώσει ο ίδιος ,άπαντες για το τι επιτευχθεί στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή Αναφορών καθώς και για τα επόμενα απαιτούμενα βήματα.

Δεν παρέλειψε βέβαια να αναφερθεί και στην ιδιαίτερα τιμητική συμπεριφορά της Προέδρου της Επιτροπής κα. cecilia wikstrom,η οποία έκλεισε την συζήτηση για το Γραμματικό ,μιλώντας ελληνικά και απευθυνόμενη στον Δήμαρχο ,του ανακοίνωσε ότι μπορεί να επιστρέψει στον όμορφο Μαραθώνα και να δηλώσει το «ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ», σαν σύγχρονος Φειδιππίδης ,αλλά να μην πέσει νεκρός ,πρόσθεσε με χιούμορ.

Στην ίδια πτήση επέβαιναν και ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιάννης Σγουρός καθώς και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολος Κατσιφάρας, με τους οποίους ο Ηλίας Ψινάκης είχε σύντομες αλλά ιδιαίτερα θερμές συζητήσεις.

Comments

comments