0
7907
..

«Άστραψε και βρόντηξε» ο Ψινάκης!!!

Έξαλλος, όλο το πρωί σήμερα ο Ηλίας Ψινάκης με την υπηρεσία Ύδρευσης του Δήμου οι οποίοι παρ’ όλο που είχαν ρητή εντολή από τον Δήμαρχο να εντείνουν τους ρυθμούς παρακολούθησης των παράνομων υδροδοτήσεων για να ξεδιαλύνει επιτέλους το τοπίο, αυτοί όχι μόνο δεν υπάκουσαν στις εντολές, αλλά αιχμαλώτισαν και τους τους μέχρι τώρα ελέγχους στα γρανάζια της γραφειοκρατίας, δυσχεραίνοντας έτσι το έργο της διαλεύκανσης της μάστιγας των υδροκλοπών στον Δήμο μας.

Συγκεκριμένα σήμερα το πρωί ο Ηλίας Ψινάκης ζήτησε από τους προϊσταμένους της υπηρεσίας να τον ενημερώσουν για την πορεία και την εξέλιξη των ελέγχων.

Τα αποτελέσματα που παρουσίασε ο προϊστάμενος της υπηρεσίας ήταν άκρως απογοητευτηκά. Εκτός αυτού ο προϊστάμενος της υπηρεσίας ενημέρωσε το Δήμαρχο ότι μερικοί από τους υπάλληλους της υπηρεσίας, όχι μόνο δεν βοηθούν και δεν συνεργάζονται για την καλύτερη έκβαση του θέματος, αλλά σε μια περίπτωση υδροκλοπής που είχε καταγραφεί με στοιχεία και στην οποία ήταν παρόν και ο Δήμαρχος, ο αρμόδιος υπάλληλος που συμμετείχε στην συγκεκριμένη αυτοψία ανακάλεσε την δήλωση σχετικά με τα στοιχεία που βρέθηκαν δημιουργώντας έτσι θολό τοπίο.

Αυτό έκανε έξαλλο τον Ηλία Ψινάκη ο οποίος κάλεσε τους αρμόδιους Αντιδημάρχους, προϊσταμένους και υπαλλήλους ζητώντας τους εξηγήσεις. Το γεγονός ότι κάποιοι απέφυγαν να παρευρεθούν στο γραφείο του Δημάρχου δεν απέτρεψε την επιθυμία του να συναντηθεί μαζί τους. Ο ίδιος ο Ηλίας Ψινάκης ανεβοκατέβηκε πολλές φορές τις σκάλες του Δημαρχείου προκειμένου να επισκεφθεί όλα τα αρμόδια γραφεία και να συνομιλήσει με όλους όσους σχετίζονται με την υπόθεση.

Τελικά μετά από επιμονή του Δημάρχου ώστε να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του, πρωτοκολλήθηκε το έγγραφο με τα στοιχεία της αρχικής αυτοψίας, όπου μαζί με άλλες παρόμοιες υποθέσεις θα παραδοθούν στις εισαγγελικές αρχές για την απόδοση ποινικών ευθυνών.

Ο Ηλίας Ψινάκης τόνισε σε όλους ότι δεν υπάρχει άλλη περίοδος χάριτος και ότι οι έλεγχοι θα πρέπει να εντατικοποιηθούν και ότι θα ζητάει πολύ συχνά πλέον τα αποτελέσματα τους, όπως προειδοποίησε και όλους όσους συμμετέχουν στους ελέγχους ότι δεν πρόκειται να τους χαριστεί αν διαπιστώσει εκ νέου κωλυσιεργία.

Comments

comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here