Όλη η αλήθεια σε ένα βίντεο, για τις «καταγγελίες» περί των αγαθών για πυρόπληκτους 

0
12357
..

Η αλήθεια είναι πως τις πολλές φορές ντρέπεσαι για την δημοσιογραφία στην Ελλάδα. Ωστόσο, υπάρχουν και αυτές οι στιγμές που κάποιοι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ κάνουν αντικειμενική και πραγματική έρευνα. Όπως έγινε χθες στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνης, η οποία έψαξε παραπάνω τις κατευθυνόμενες καταγγελίες κατά του Δημάρχου Ηλία Ψινάκη. Επικοινώνησε μαζί του και όπως ήταν αναμενόμενο η αλήθεια έλαμψε. Οι τιτάνιες προσπάθειες Δήμου, εθελοντών και Δημάρχου είδαν το φως της δημοσιότητας. Εντούτοις, πρέπει να σημειωθεί και το εξής: Όταν ο Δήμαρχος μιλήσει θα πει πολλά. Οι συκοφάντες δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν, καθώς η επιλογή της σιωπής (όπως έχουμε ξαναπεί) δεν είναι αδυναμία, απλά συγκέντρωση στοιχείων και πολλή δουλειά.

Στο ατόπημα της παραπληροφόρησης και του εύκολου μάρκετινγκ δεν έπεσε η εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνης στο κανάλι σταρ, καθώς επικοινώνησε με τον Δήμαρχο Ηλία Ψινάκη για να μάθει ακριβώς τι συνέβη. Οι περισσότεροι δεν το έπραξαν αφού βοηθούν σε μια οργανωμένη, άδικη, αναίτια , αλλά σίγουρα εμπορική επίθεση στο πρόσωπο του Ηλία Ψινάκη. Το όνομα του φαίνεται πως πουλάει πολύ. Η αλήθεια φάνηκε για την κατάσταση που επικρατεί στην 5η κατασκήνωση. Όλες οι τιτάνιες προσπάθειες Δήμου, εθελοντών και Δημάρχου είδαν , επιτέλους, το φως της δημοσιότητας.

Οι δηλώσεις τον ίδιων που βιώνουν την κατάσταση και προσπαθούν καθημερινά είναι αποκαλυπτικές. Προσδίδουν δε, το μεγάλο εγχείρημα του Δήμου, την άρτια οργάνωση και λειτουργία της Κατασκήνωσης, αλλά και του φορέα. Το μόνο συμπέρασμα που μπορούμε να εξάγουμε είναι ένα: Αναδιοργανωτη θα μπορούσε να θεωρηθεί μόνο η… καταγγελία.

Από την άλλη, ο Δήμαρχος προτίμησε να μην βγει ο ίδιος να μιλήσει και άφησε το έργο του να απαντήσει στις περίεργες και ευκαιριακές καταγγελίες. Ως εκ τούτου, ένα μπορούμε να πούμε όταν όλα έρθουν στο σημείο που πρέπει και θα έχει και όλα τα στοιχεία και τον χρόνο να μιλήσει,τότε οι επικριτές του και οι συκοφάντες θα πρέπει να βρουν κάπου να κρυφτούν, διότι τα στοιχεία θα είναι αμείλικτα και θα κρέμονται ως δαμόκλειος σπάθη πάνω από τα κεφάλια τους. Σας αφήνω να σκεφτείτε όσα θα δείτε στο βίντεο παρέα με τα λόγια του Άλμπερτ Αϊνστάιν  «Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.».

Comments

comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here