..

’Δεν βαράμε το σαμάρι ,για να ακούσει το γαϊδούρι παιδιά’’

Έξαλλοι είναι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης Ψινάκη ,με τον Περιφερειακό Σύμβουλο κο Σπύρο Πάντζα και τις δηλώσεις του στο Περιφερειακό Συμβούλιο κατά τη διάρκεια συζήτησης για το Γραμματικό.
Ο κος Πάντζας είχε κατηγορήσει ,πρωτίστως, τον Ηλία Ψινάκη για την απουσία του την ώρα της συζήτησης ενώ γνώριζε, ότι ο Δήμαρχος Μαραθώνα βρισκόταν σε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών, Karl Heinz Lambertz, συνάντηση που είχε προγραμματιστεί από καιρό και επίσης γνώριζε από τον ίδιο τον Ψινάκη ότι δεν θα παρευρεθεί αφού δεν θέλει να συμμετέχει σε τυχοδιωκτισμούς όπως ο ίδιος λέει.
Στην συνέχεια έστρεψε τα βέλη του εναντίων του Δημοτικού Συμβουλίου ,λέγοντας ότι δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτε για την αποτροπή του έργου ,εισπράττοντας έντονες διαμαρτυρίες από τους παραυρισκόμενους συμβούλους ,ενώ ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αιμίλιος Ρεϊσογλου και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Νησιώτης ζήτησαν τον λόγο από το προεδρείο ώστε να απαντήσουν και να ενημερώσουν τον κο Πάντζα ότι η σημερινή δημοτική αρχή είναι η μόνη που κάνει τις κινήσεις που απαιτούνται ,ωστόσο ο λόγος δεν τους δόθηκε ποτέ.

Η λεκτική επίθεση του Περιφερειακού Σύμβουλου ,αποτέλεσε θέμα συζήτησης στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο ,όπου οι Δημοτικοί Σύμβουλοι εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκεια τους προς το πρόσωπο του κου Πάντζα ,προτείνοντας μάλιστα ακόμα και την άσκηση δίωξης ,εναντίον του, ως «συκοφάντη».
Ακόμα μεγαλύτερη συζήτηση για τις δηλώσεις Πάντζα ,είχαμε στην τελευταία παραταξιακή ,οπού ο Ηλίας Ψινάκης ,άκουσε τους συμβούλους του να καταφέρονται με βαρύς χαρακτηρισμούς ,εναντίον του Σύμβουλου της Περιφέρειας ,ζητώντας του να τοποθετηθεί.
’Δεν βαράμε το σαμάρι ,για να ακούσει το γαϊδούρι παιδιά’’ δήλωσε ο Ηλίας Ψινάκης ,παίρνοντας τον λόγο.
‘’Εγώ σας είπα ότι δεν θα συμμετέχω σε μια συζήτηση για το θέμα του Γραμματικού που γίνετε σε λάθος μέρος…’’ εννοώντας το Περιφερειακό Συμβούλιο.
‘’Πόσο μάλλον σε μια συζήτηση που μπήκε εντός ημερησίας μετά από ξύλο και με κίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα παιδιών».

«Κοντεύω τα 70 και δεν γνώριζα ότι υπάρχει επάγγελμα «χυτατζής».Όπου ψήφοι και λεφτά οι «χυτατζήδες» πρώτοι. Είναι το επάγγελμα οπού μαζεύονται 5-10 γραφικοί και προσπαθούν να παρασύρουν κόσμο σε διάφορες διαμαρτυρίες που σκοπό έχουν να αποφέρουν μόνο ιδία ωφέλεια στους συγκεκριμένους-δόξα ή χρήμα ή ψήφους-και τίποτα άλλο. Παρασύρουν άναρχα πολίτες και παιδιά χωρίς να τους νοιάζει το κακό που κάνουν σε οποιαδήποτε άλλη ,προς την σωστή κατεύθυνση ,κίνηση. Ίσως και να επιδιώκουν μάλιστα να εμποδίσουν την κίνηση την δικιά μας και την παρουσία μου στην επιτροπή αναφορών στις Βρυξέλλες, γι αυτό και βάζουν τρικλοποδιές δημιουργώντας εντάσεις και προκαλώντας μια ακόμη δυσμενή για εμάς απόφαση, αυτή δηλαδή της καταψήφισης από το Περιφερειακό Συμβούλιο της απόφασης για παύση των εργασιών που είχε λάβει το Δημοτικό Συμβούλιο. Αν τα καταφέρουμε στις Βρυξέλλες ,οπού εκεί παίζεται το παιχνίδι ,αυτοί θα χάσουν τον ρόλο του «χυτατζή» στην περιοχή μας,τουλάχιστον και αυτό είναι που τους ενοχλεί.’’

‘’Εννοείτε πως η Περιφέρεια θα υποστηρίξει τα δικά της συμφέροντα αλλά εγώ στις Βρυξέλλες θα προσπαθήσω να επιτύχω τον στόχο μας και το συμφέρον του Δήμου μας γιατί για αυτό μας ψήφισαν. Και να προσεύχεστε να τα καταφέρω για να μην γίνει ο τόπος από ιστορικός Δήμος ,ένα σκουπιδαριό.»

«Είστε άδικοι με το Πάντζα.»

Ο Πάντζας αποκλείεται να τα είπε αυτά από μόνος του, αυτός ντρέπεται να πει καλημέρα. Πριν από δυο μέρες ήταν στο γραφείο μου και ήξερε ότι δεν θα συμμετέχω σε αυτόν τον τυχοδιωκτισμό ούτε εγώ ούτε η παράταξη μας ,όπως δεν συμμετείχαμε και στα επεισόδια με τους οπαδούς της ΑΕΚ. Μου είναι και πολύ συμπαθής και γνωρίζομαι και χρόνια με τον πατέρα του. Ο Σπύρος είναι ένα πολύ σεμνό παιδί που έκανε για λίγο τον ηθοποιό και τον μπάρμαν στην Ραφήνα, αν δεν κάνω λάθος, και εκλέχτηκε κατόπιν ,Περιφερειακός Σύμβουλος. Δεν πρόλαβε να αποκτήσει ακόμα γνώση για το πώς παίζονται τα πολιτικά παιχνίδια. Αφού δεν με ενδιαφέρει εμένα να μάθω ούτε ποιος του το έγραψε ούτε ποιος του το έδωσε να το διαβάσει, σας νοιάζει εσάς αυτός που το διάβασε..; Ποιος θα έλεγε τέτοιες βλακείες ;Ο Καραμέρος , ο Φιλίππου η τα υπόλοιπα μελή του Περιφερειακού Συμβουλίου που είναι γάτες; …Όχι βέβαια!… Το έδωσαν στον Πάντζα γιατί είναι ο μόνος αναλώσιμος … Αφήστε τον ήσυχο τον καημενούλη …!!!Το μόνο που έχει σημασία αυτή την στιγμή είναι η Βρυξέλλες, εκεί που κατά την γνώμη μου παίζεται το παιχνίδι, ας συγκεντρωθούμε εκεί κα αφήστε τους δολοφόνους να πυροβολούν …!!!
Φαίνεται ότι το αυτί του Δημάρχου δεν ιδρώνει από λεονταρισμούς και ότι το μόνο που τον απασχολεί αυτή την στιγμή είναι η παρουσία του στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή Αναφορών οπού ποτέ ,κανένας Δήμαρχος δεν έχει πάει τα τελευταία 20 χρόνια που αναπτύσσετε το πρόβλημα του ΧΥΤΑ Γραμματικού ,ενώ το ίδιο παρότρυνε και τους Δημοτικούς του Συμβούλους να πράξουν και να μην ασχολούνται με » άστοχες και καταδικασμένες κινήσεις «,όπως χαρακτηριστικά είπε.

Comments

comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here