Ψινάκης: «Τα πιο συγκινητικά Χριστούγεννα της ζωής μου»

0
19796
..

Ιδιαίτερα συγκινημένος ο Ηλίας Ψινάκης ,από την ένδειξη συμπαράστασης στο πρόσωπό του,από τους πληγέντες.
Πήγε να προσφέρει αγάπη και συμπαράσταση , αλλά έλαβε πολύ μεγαλύτερη από εκεινους ,αφού του εκδήλωσαν την δική τους αναγνώριση και συμπαράστασή στην προσπάθεια που καταβάλει για την αποκατάστασή τους και τον παρότρυναν να συνεχίσει.

Την κατασκήνωση που φιλοξενούνται οι πληγέντες από την καταστροφική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου ,επέλεξε ο Δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης , για να περάσει τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων, δείχνοντας για ακόμη μια φορά την συμπαράσταση του στους συμπολίτες μας που προσπαθούν να επουλώσουν τις τεράστιες πληγές που άφησε η πύρινη λαίλαπα.

sdr
sdr
edh
edh

Ο Ηλίας Ψινάκης ,οργάνωσε το Σάββατο ένα «γεύμα Αγάπης» με καλεσμένους όλους τους πληγέντες της 23ης Ιουλίου. Σε όλη την διάρκεια του γεύματος ,ο Ηλίας Ψινάκης ,αφιερώθηκε σε συζητήσεις με τους συμπολίτες μας για τις δυσκολίες που ακόμα αντιμετωπίζουν ,αλλά και προτάσεις που θα επιταχύνουν τις διαδικασίες αποκατάστασης τους. Όταν μάλιστα, κάποιοι από τους παρευρισκομένους τον ευχαρίστησαν για ην συμπαράσταση του ,αναγνωρίζοντας του τις μέχρι σήμερα προσπάθειες του για την ανακούφιση τους ,ο Ηλίας Ψινάκης ,δυσκολεύτηκε να κρύψει την συγκίνηση του.


Στην συνέχεια ,μοίρασε δώρα στους παρευρισκομένους ,ανταλλάσσοντας ευχές .Το γεύμα ,συνεχίστηκε έως αργά το απόγευμα με την μουσική και την διάθεση να δίνουν το εορταστικό κλίμα των ημερών ,με τους πληγέντες να βάζουν ,έστω και για λίγο ,τα προβλήματα στην άκρη.
Στο τέλος του γεύματος ,ο Ηλίας Ψινάκης ,ανακοίνωσε στους παρευρισκομένους ,ότι θα επισκεφτεί ξανά τον χώρο την παραμονή των Χριστουγέννων ,για να προσφέρει δώρα στις οικογένειες των πληγέντων, ευχαριστώντας τους για την παρουσία τους.
Την παραμονή των Χριστουγέννων και κατά την διάρκεια του μεσημεριανού, ο Ηλίας Ψινάκης επισκέφθηκε και πάλι την κατασκήνωση. Οι ευχές και οι ευχαριστίες συνέθεσαν και πάλι το σκηνικό, με τους πληγέντες αυτή την φορά να ευχαριστούν τον Ηλία Ψινάκη αλλά και τους εργαζόμενους στην κατασκήνωση για όλη την προσπάθεια τους αλλά και την συμπαράσταση που τους προσφέρουν.

sdr

sdr

Ο Δήμαρχος Μαραθώνα, διένειμε σε όλες τις οικογένειες δώρα από προσφορές που έχει συλλέξει ,ενώ πριν αποχωρήσει για να επισκεφτεί οικογένειες πληγέντων που διαμένουν εκτός κατασκήνωσης ,δήλωσε στους παρευρισκομένους ότι …¨είναι τα πιο συγκινητικά Χριστούγεννα της ζωής μου¨.

Comments

comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here