..

Επίθεση στον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Κυριάκο Μητσοτάκη,εξαπέλυσε ο Ηλίας Ψινάκης ,με αφορμή δήλωση του κου. Μητσοτάκη στην οποία χαρακτήρισε τις
επικείμενες εκλογές ως «ένα δημοψήφισμα που θα βάλει τέλος σε μια κυβέρνηση και θα δώσει τον φωτεινό πρόλογο μιας νέας Ελλάδας».

Στο Δελτίο Τύπου που εξέδωσαν οι ¨ΠΟΛΙΤΕΣ¨για να ανακοινώσουν την υποψηφιότητα της κας Cecilia Wikström ,ο Ηλίας Ψινάκης άσκησε δριμύτατη κριτική στην δήλωση αυτή του Αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα ο Ηλίας Ψινάκης αναφέρει:

Οι Ευρωεκλογές είναι πάρα πολύ σοβαρή υπόθεση για την Ελλάδα την επόμενη πενταετία, γιατί τα λεφτά έρχονται από την Ευρώπη και εκεί λαμβάνονται πολύ σοβαρές αποφάσεις, για τη ζωή μας. Με λύπη μου άκουσα τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, να δηλώνει ότι οι Ευρωεκλογές είναι δημοψήφισμα.

Με όλο τον σεβασμό που σου έχω Κυριάκο μου, αυτό θεωρώ ότι είναι τεράστιο λάθος. Οι Ευρωεκλογές δεν είναι ούτε δημοψήφισμα ούτε δημοσκόπηση για το ποιος την έχει μεγαλύτερη για τις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές. Αυτή είναι η μεγάλη μας διαφορά. Ένα τόσο κρίσιμο εθνικό θέμα, όπως οι Ευρωεκλογές, επιβάλλεται να αντιμετωπίζεται από όλα τα κόμματα με σοβαρότητα, και όχι για μικροπολιτικούς και ψηφοθηρικούς λόγους. Είναι τελείως διαφορετικό πράγμα, το ποιος θα κυβερνήσει στην Ελλάδα, από το ποιοί θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας στην Ευρώπη. Ισχυρή απόδειξη και πράξη υψηλού συμβολισμού για τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν οι Πολίτες και οι Βρυξέλλες αυτή την πρόκληση, είναι η επιλογή της Cecilia Wikström να ενώσει τις δυνάμεις της, με τους Πολίτες, για την Ελλάδα.

Comments

comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here