..

Στο δημοτικό συμβούλιο στις 18/1/2018 για ακόμη μια φορά δεν ψηφίστηκε η εισήγηση για να φτιαχτεί καινούργιο σχολείο στον Δ.Μαραθώνα . Ένα θέμα το οποίο παραμένει σε ακινησία 12 χρόνια τώρα, ενώ ο χώρος και τα λεφτά υπάρχουν, κωλυσιεργεί από τους δημοτικούς συμβούλους όλων των παρατάξεων διότι ο καθένας προτείνει ένα άλλο οικόπεδο δικού του ενδιαφέροντος.
Είναι επιτακτική ανάγκη να σταματήσουν οι μικροπολιτικές τέτοιου είδους και να κοιτάξετε το μέλλον των παιδιών αγαπητοί δημοτικοί σύμβουλοι , διότι είναι ντροπή ακόμα η Α’λυκείου Ν.Μάκρης να κάνει μάθημα σε κοντέινερ , τα οποία σε κάθε βροχή στάζουν και έχουν πολύ υγρασία . Όπως μας πληροφόρησε και ένας μαθητής της Α’Λυκείου ένας συμμαθητής του είχε άσθμα και λόγω υγρασίας πάθαινε κρίσεις και αναγκάστηκε όλη η τάξη να μεταφερθεί . Τέτοιες εικόνες παραπέμπουν σε τριτοκοσμικές χώρες και όχι σε μια σύγχρονη κοινωνία όπως θέλουμε να λέμε ότι είμαστε εδώ στον Δ.Μαραθώνα.
Μέχρι και ο Δήμαρχος Ηλίας Ψινάκης σχολίασε, με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο και χιούμορ,την απελπιστική αβουλία σας λέγοντας « είσαστε εδώ μέσα επτά , με τον Σπύρο (εννοώντας τον Κο Λιβαθηνό) επτάμισι υποψήφιοι δήμαρχοι , αποφασίστε να χτιστεί το σχολείο , έτσι και αλλιώς εάν ξεκινήσει το έργο τώρα την κόκκινη κορδέλα θα την κόψει η επόμενη δημοτική αρχή.»

Όλια Ιωάννου

Comments

comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here