Φτάνει πια η Λάσπη!!!

0
6223

Γνωστό ειδησεογραφικό site, φιλοξενεί την καταγγελία κάποιου ότι ο Δήμος Μαραθώνα κακοδιαχειρίζεται τα αγαθά που προσφέρονται για τους πυρόπληκτους. Η καταγγελία εκτός ότι βασίζεται σε φωτογραφίες ,που τραβήχτηκαν κατά την μεταφορά των αγαθών, δεν έχουν καμία άλλη βάση. Δεν ξέρεις αν είναι για να γελάς ή να κλαίς, αφού δυστυχώς (για τον καταγγέλλων) όλα στην 5η κατασκήνωση είναι τακτοποιημένα και λειτουργούν σωστά. Ωστόσο τα πολιτικά του παιχνίδια εκτός ότι θα σταματήσουν, θα του γυρίσουν μπούμερανγκ. Πως; Μα φυσικά με την παρέμβαση του εισαγγελέα είναι θείο δώρο, αφού θα φανερωθούν οι ατασθαλίες που ερευνά προσωπικά ο Δήμαρχος Ηλίας Ψινάκης και μάλλον αυτές θα βαραίνουν κυρίως καταγγέλλοντα!

Η λάσπη που ξαπολούν τον τελευταίο καιρό προσωπικά στον Δήμαρχο Ηλία Ψινάκη, δεν έχει προηγούμενο. Μερικοί θέλοντας να παίξουν πολιτικά παιχνίδια και να καλύψουν τις ατασθαλίες τους, κατηγορούν αναίτια και αβάσιμα. Η τακτική αυτή, θυμίζει τις γνωστές μικροπολιτικές στρατηγικές που θυμίζουν Προπαγάνδα…. Γκέμπελς.

Έτσι, σε μια προσπάθεια εξαπάτησης και της κοινής γνώμης, αλλά και της νοημοσύνης του κόσμου, προκρίνουν ως στοιχεία φωτογραφίες κατά την μεταφορά αγαθών στην 5η κατασκήνωση. Να θυμίσω ή καλύτερα να σας κάνω γνωστό, πως όλα τα υλικά στήριξης προς τους πληγέντες μεταφέρονται χειροκίνητα από μονάδες του στρατού! Δεν αδικώ τον καταγγέλλων ότι δεν το γνωρίζει, καθώς μάλλον εκείνος έχει ασχοληθεί μόνο με άλλες υποθέσεις που αφορούν τους πληγέντες και όχι με την στήριξη τους. Ως εκ τούτου δεν έχει κουβαλήσει μάλλον ποτέ καμία κούτα, για τους ανθρώπους αυτούς! Από την άλλη να ενημερώσω τον φίλτατο ¨καταγγέλλων¨ που θεωρεί πως οι πλαστικές σακούλες και τα αγαθά διαβρώνονται,  να ελέγξει τα συγκεκριμένα αγαθά.

Η 5η κατασκήνωση όπως θα διαπιστώσει ο οποιοσδήποτε επισκέπτης λειτουργεί ρολόι. Ο ίδιος ο Δήμαρχος Μαραθώνα μεριμνά καθημερινά για αυτό. Σαν σημείωση να παραθέσω πως η καταγγελία δεν σημαίνει απαραίτητα την αλήθεια τους

Αλλά ο Ψινάκης δεν φροντίζει μόνο για αυτό. Ερευνά και όλες τις ατασθαλίες που έχουν συμβεί. Είναι πολύ πιθανό αυτές τις έρευνες να θέλουν κάποιοι να της σταματήσουν. Με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, ο οποίος είναι να πλάθουν στο μυαλό και να μοιράζονται με τον κόσμο σενάρια. Εν κατακλείδι, η καταγγελία ,ίσως  είναι ένα παραπέτασμα για τις δικές τους ατασθαλίες.     

Δυστυχώς για αυτούς, όλα αυτά γύρισαν μπούμερανγκ. Κίνησαν το ενδιαφέρον του  εισαγγελέα Πρωτοδικών, ο οποίος καλείται να εξακριβώσει αν ευσταθούν οι επίμαχες καταγγελίες και εάν έχουν ενδεχομένως τελεστεί αξιόποινες πράξεις. Στο τελευταίο κομμάτι ο κύριος Εισαγγελέας θα έχει πολύ δουλειά, αφού ο Ηλίας Ψινάκης θα του παραδώσει όλα τα ευρήματα των ερευνών του. Εν ολίγοις είναι ευχής έργων να παρέμβει ο Εισαγγελέας, για να φανερωθούν οι νοικοκύρηδες και αυτοί που φωνάζουν… .

Να θυμίσω τα λόγια του καγκελάριου Όττο Φον Μπίσμαρκ: « Οι άνθρωποι ποτέ δεν λένε τόσα ψέματα, όσα μετά το κυνήγι, στη διάρκεια του πολέμου και πριν τις εκλογές.». Κυνήγι από τους τζαμπατζήδες έχουμε, πόλεμο μαζί τους έχουμε, εκλογές σε λίγους μήνες έχουμε. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Comments

comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here