..

«Φρένο» στην παράνομη κατανάλωση νερού, επιχειρεί να βάλει η υπηρεσία Ύδρευσης δήμου Μαραθώνα καθώς συνεχίζει ασταμάτητα τις αυτοψίες προκειμένου να ελεγχθούν τυχόν αδήλωτες παροχές ή παράνομες συνδέσεις του δικτύου ύδρευσης σε όλο το Δήμο.
Όπως διαπιστώνεται από τους ελέγχους που γίνονται το τελευταίο διάστημα, σε πολλές περιπτώσεις γίνεται παράνομη χρήση του νερού είτε με παροχές χωρίς ρολόγια , είτε με καινούργια ρολόγια χωρίς δικαίωμα παροχής είτε με μπαϊ-πας στον αγωγό. Συγκεκριμένα μόνο την προηγούμενη εβδομάδα εντοπίστηκαν : τρεις παροχές με αδήλωτα (καινούργια) υδρόμετρα στην Ν.Μάκρη χωρίς να έχουν πληρώσει δικαίωμα σύνδεσης στο δίκτυο,τρεις απευθείας συνδέσεις χωρίς υδρόμετρα επί της Λ.Μαραθώνος,όπως επίσης και μια παράνομη σύνδεση με μπαϊ-πας στον αγωγό στην περιοχή του Σχινιά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο την τελευταία εβδομάδα έχουν δηλωθεί δέκα καινούργια ρολόγια από ιδιοκτήτες, τα οποία μέχρι τώρα δεν υπήρχαν. Γεγονός που δείχνει ότι η πολυπόθητη συμμόρφωση που ξεκίνησε η δημοτική Υπηρεσία Ύδρευσης, με τις αυτοψίες για να εντοπιστούν οι παραβάτες, άρχισε εν μέρει να υλοποιείται αφού ορισμένοι έσπευσαν να βάλουν και να δηλώσουν υδρομετρητές υπό τον φόβο των υψηλών προστίμων και κυρώσεων.
Φαίνεται ότι η δημοτική αρχή εργάζεται εντατικά για την εξεύρεση των παρανομούντων γνωρίζοντας πια το μέγεθος του προβλήματος αλλά και γνωστοποιώντας με κάθε ευκαιρία κάτι που είναι παράνομο και επιβαρύνει τους συνεπείς καταναλωτές.

Comments

comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here