..

Σήμερα στην Αργυρά Ακτή στο Μάτι τελέστηκε τρισάγιο στην μνήμη των νεκρών του Ιουλίου από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο. Παρευρέθηκαν συγγενείς θυμάτων, απλοί πολίτες προς τιμή των συμπολιτών τους που έφυγαν, αλλά και ο Δήμαρχος Μαραθώνα   Ηλίας Ψινάκης, ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς, ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ο αντί-περιφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου και ιερείς που συνοδεύουν τον Πατριάρχη.

Οι στιγμές ήταν πραγματικά συγκινητικές. Συγγενείς οι οποίοι δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν τι συνέβη. Πλήθος κόσμου το οποίο θέλησε και να τιμήσει και να συμπαρασταθεί στους ανθρώπους που έχασαν κοντινά τους πρόσωπα. Όλοι ήταν παρόντες για αυτούς.

Ιδιαίτερη στιγμή ήταν όταν οι συγγενείς και οι φίλοι των θυμάτων άφησαν τα στεφάνια τους στην Θάλασσα. Παράλληλα, ο Οικουμενικός Πατριάρχης, πέταξε ένα μπουκέτο με λευκά τριαντάφυλλα. Όλα μαζί ταξίδεψαν στο απέραντο της θάλασσας, ψάχνοντας τις ψυχές των εκλιπόντων.

Στο τέλος του τρισάγιου ο Δήμαρχος Ηλίας Ψινάκης είχε μια πολύ φιλική συζήτηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη. Εξάλλου, οι δυο τους γνωρίζονται και διατηρούν φιλικές σχέσεις από χρόνια. Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την Παρασημοφόρηση ως μέλος Λεγεώνας του Μαραθώνα του Πατριάρχη, από τον Δήμαρχο Ηλία Ψινάκη το 2015.

 

Comments

comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here