..

Πώς συνέβη το δυστύχημα. Τι λένε περίοικοι. Ο οδηγός του οχήματος στο αυτόφωρο..

Τραγικό δυστύχημα συνέβη την Δευτέρα 22/1/18 μια κάτοικος του Βαρνάβα πηγαίνοντας προς το σχολείο της πλατείας εργαζόμενη στο σουβλατζίδικο το ΚΟΝΤΙΚΟ τραυματίστηκε πολύ σοβαρά από το απορριμματοφόρο του Δήμου.

Σύμφωνα με στοιχεία από μαρτυρίες, κατοίκων η άτυχη πέρασε μπροστά από το σταματημένο φορτηγό. Το αυτοκίνητο όμως κινήθηκε ξαφνικά προς τα εμπρός και άγνωστο πως, το θύμα βρέθηκε στο έδαφος και παρασύρθηκε από το βαρύ όχημα.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που την παρέλαβε την διακόμισε στο νοσοκομείο «το περιστατικό μεταφέρθηκε στο τμήμα επειγόντων, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών η άτυχη γυναίκα έχασε με ακρωτηριασμό το πόδι της εξαιτίας της βαρύτητας των τραυμάτων της».
Λίγες ώρες μετά το τραγικό συμβάν συνελήφθη ο οδηγός του απορριμματοφόρου με την κατηγορία της αμέλειας και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Ακόμη δεν μπορούμε να καταλάβουμε πώς έγινε αυτό το δυστύχημα. Ο οδηγός του απορριμματοφόρου είναι από τους έμπειρους και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ».
Λυπούμεθα βαθύτατα για το ατύχημα αυτό που συνέβη στην συγχωριανή μας.

* Επαναδιατύπωση – Διόρθωση.
Μετά από επαφή (σχετικό σχόλιο που ακολουθεί) του οδηγού μαζί μας επαναδιατυπώνουμε, πως ο οδηγός του απορριμματοφόρου δεν συνελήφθη όπως λανθασμένα μας πληροφόρησαν αλλά όπως δηλώνει ο ίδιος, βρίσκεται στην διάθεση της τροχαίας και της δικαιοσύνης.

Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

πηγή:varnavasnews.blogspot.gr

Comments

comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here