..

Μέσα σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης είπαν τo τελευταίο «αντίο», στον καλλιτέχνη Τζίμη Πανούση, σήμερα στις 14:00 το μεσημέρι συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες αλλά και εκπρόσωποι του πολιτικού χώρου, στο Νεκροταφείο της Ν.Μάκρης .

Το «παρών» στην κηδεία του αγαπητού σε πολλούς καλλιτέχνη μεταξύ άλλων  έδωσαν ο Μανώλης Γλέζος , Βασίλης Κικίλιας , Λάκης Λαζόπουλος, Γιάννης Γιοκαρίνης , Χριστόφορος Παπακαλιάτης , Λάκης Παπαδόπουλος , Τζένη Παλατσινου, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας αλλά και αρκετοί πολιτές που ήρθαν από  όλη την Ελλάδα για να αποχαιρετήσουν τον «μεγάλο τους δάσκαλο» όπως οι ίδιοι ανέφεραν.

Την  νεκρώσιμη ακουλουθία, την συνόδευσε ένα δυνατό κα παρατεταμένο  χειροκρότημα  από τον κόσμο, με το οποίο ο Τζίμης Πανούσης οδηγήθηκε στην τελευταία κατοικία του.

Ο Ηλίας Ψινάκης, εμφανώς συγκινημένος, βρισκόταν  από νωρίς στο νεκροταφείο της Ν.Μάκρης προκειμένου να  ελέγχει ότι όλα βαίνουν χωρίς κανένα πρόβλημα, έτσι ο ίδιος  προσωπικά επέβλεπε καθε λεπτομέρεια σε συνεννόησημε την αστυνομία διότι ο χώρος του Κοιμητηρίου και το πάρκινγκ ήταν μικρός και ο κόσμος πολύς.

Στο τέλος της κηδείας ο δήμαρχος Μαραθώνα δάκρυσε και λίγο αργότερα δήλωσε ότι « μας την έκανε ο Τζιμάκος , ήτανε να κάνουμε ένα σόου και αντι για αυτό έγινε αυτό που βλέπετε σήμερα..»

Προς  τιμήν του αγαπημένου φίλου του, που έφυγε ξαφνικά  από την ζωή  το μεσημέρι του Σαββάτου 13 Ιανουαρίου , ο κ.Ψινάκης  θα προτείνει στο επόμενο Δ.Σ του Δήμου Μαραθώνα  , να μετονομαστεί σε οδός «Τζίμη Πανούση», ο δρόμος που περνάει μπροστά από την οικία  του εκλιπόντα καλλιτέχνη  στην Ν.Μάκρη.

Όλια Ιωάννου

dav

Comments

comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here