Το ΕΕΑ κοντά στους επιχειρηματίες του Δήμου μας

0
9894

Στο γραφείο του Δημάρχου Ηλία Ψινάκη ,πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 9 Αυγούστου η συνάντηση αντιπροσωπείας του ΕΕΑ – αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Γ. Χατζηθεοδοσίου, τον Γ΄Αντιπρόεδρο κ. Ηλ. Μάνδρο και τον Οικονομικό Επόπτη κ. Π. Παντελή- με τους επιχειρηματίες που επλήγησαν από την καταστροφική πυρκαγιά ,ώστε οι πληγέντες να παραλάβουν απευθείας μια πρώτη οικονομική ενίσχυση από το Επιμελητήριο.

Ο πρόεδρος του επιμελητηρίου ,ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και τον Εμπορικό Σύλλογο της περιοχής μας για την συνεργασία, ενώ δεν παρέλειψε να απευθύνει πρόσκληση στους εκδρομείς να επισκεφθούν την Ανατολική Αττική ,ενισχύοντας έμπρακτα την επιστροφή στην κανονικότατα.

«Προτείνω όλοι μας να επισκεφθούμε την Ανατολική Αττική, που παραμένει μια πολύ όμορφη περιοχή. Πρέπει να στηρίξουμε τόσο τους κατοίκους που είδαν τις ζωές τους να πλήττονται βάναυσα σε λίγα λεπτά, όσο και τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις των περιοχών αυτών. Η παρουσία μας θα είναι η καλύτερη απάντηση στην ανησυχία που υπάρχει και θα συμβάλλει καθοριστικά ώστε να ξαναζωντανέψουν οι περιοχές αυτές, που τόσο το έχουν ανάγκη, κάτοικοι και επαγγελματίες», δήλωσε ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.

Ο Ηλίας Ψινάκης ,αφού ευχαρίστησε τους αντιπροσώπους του ΕΕΑ για την πρωτοβουλία τους να σταθούν έμπρακτα κοντά στους επαγγελματίες τις περιοχής , απευθυνόμενος στον πρόεδρο του Επιμελητηρίου,ζήτησε να συνεχιστούν οι δράσεις στήριξης των πληγέντων ,βοηθώντας τους να ξεπεράσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα τα μεγάλα προβλήματα που άφησε πίσω της  η πυρκαγιά.

Comments

comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here