Τοπικός Τουρισμός Στο Δήμο Μαραθώνα…. “Welcome to Zouberland”

0
3490
..

Ανακαλύψαμε πως το Ζούμπερι πέρα από όμορφο είναι και έξυπνο! Στα πλαίσια του Project της Intermediate-Τοπική Συνεργασία καταστήματα, εθελοντές και φίλοι του Ζούμπερι μπήκαν στην διαδικασία να φτιάξουν ένα μικρό χάρτη με τις γεύσεις της περιοχής και με διάφορα event τα οποία όπως μας είπαν θα γίνονται σε διαφορετικά Location Κάθε φορά θα αναδεικνύουν και κάποια άλλη ομορφιά του τόπου αλλά και τα καταστήματα της περιοχής!

Ένα 3ετές πλάνο το όποιο χρειάζεται επίμονη και υπομονή για να λειτουργήσει, όπως και συλλογικότητα και πειθαρχία. Σημασία όμως έχει πως έγινε συνεννόηση και το πρώτο Event γίνεται την Κυριακή 17 Ιουνίου σε ένα από τα παραλιακά μαγαζιά. Η υπεύθυνη της Ιδέας κ Υλοποιήσεις Κ. Φώη Ευγενία μας εξήγησε πως ο σκοπός είναι κάθε φορά να γίνεται κάπου αλλού, αλλά όλα τα μαγαζιά να μπουν στην διαδικασία να βοηθανε ο ένας τον άλλον, έτσι στο τέλος θα βγουν όλοι κερδισμένοι διαφημίζοντας την ευρύτερη περιοχή τους.

Δεν είναι μόνο το μακρόχρονο οικονομικό κέρδος, είναι και η όλη εικόνα του Ζούμπερι που αποκτά έτσι μια συγκεκριμένη τουριστική κατεύθυνση. Σταδιακά δύναται να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας, να ανοίξουν νέα μαγαζιά αλλά και να ανοίξουν τα πάρα πολλά κλειστά σπίτια προς ενοικίαση. Όλο αυτό λοιπόν έχει πολλά να κερδίσει αν φυσικά ολοκληρωθεί το στρατηγικό πλάνο.
Καλή επιτυχία λοιπόν από το Marathon News , όχι μόνο σε όλη την ομάδα Zouberland αλλά και σε όλες τις δράσεις που γίνονται για το κοινό καλό μιας περιοχής.

Comments

comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here