..

Απόλυτα ευχαριστημένοι αισθάνονται ,τόσο ο Δήμαρχος Μαραθώνα ,όσο και όλοι οι συντελεστές για την φετινή οργάνωση του Ημιμαραθωνίου Μαραθώνα.

Πολύ καλή οργάνωση, εκλεκτοί καλεσμένοι και μεγάλος αριθμός εκπρόσωπων μέσων ενημέρωσης ,συνέβαλαν στο να μοιάζει με γιορτή η σημερινή ημέρα.

Στο πάνελ τον επισήμων ομιλητών ,εκτός του Ηλία Ψινάκη ,παραβρέθηκαν ο Υφυπουργός αθλητισμού κ. Γιώργος Βασιλειάδης δηλώνοντας την αμέριστη υποστήριξη του για το μεγάλο αθλητικό γεγονός του Μαραθώνα και ο Α.Ε. Πρέσβης της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας κ. Zou Xiaoli εκπροσωπώντας την Χώρα του ως συνδιοργανώτρια Χώρα στο παγκοσμίως 1ο MARATHON FORUM.Με το πέρας της συνεντεύξεως ο Δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης ,προσκάλεσε τον Πρέσβη της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας κ. Zou Xiaoli και την σύζυγο του για γεύμα στο εστιατόριο «Φράγμα» στο φράγμα του Μαραθώνα και με την συνοδεία της μαγευτικής θέας συζήτησαν σημαντικές λεπτομέρειες που αφορούν τους αξιωματούχους από την Κίνα που θα παρευρεθούν στο Forum στις 27 Απριλίου καθώς και κάποιες εκπλήξεις για τον Μαραθώνα που οι δύο τους ετοιμάζουν και που θα ανακοινώσουν σύντομα.

 

Comments

comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here