Στον Εισαγγελέα ο Ψινάκης. Κατέθεσε μήνυση για τις υδροκλοπές.(VIDEO)

0
14120
..

Μετά τον χθεσινό ¨χαμό¨ (Τετάρτη 20 Ιουνίου) που προκλήθηκε στο κτίριο του Δημαρχείου της Νέας Μάκρης ,εξαιτίας της κωλυσιεργίας στο θέμα των υδροκλοπών ,από μερίδα υπαλλήλων, ο Δήμαρχος πήρε σήμερα την κατάσταση στα χέρια του.
Συγκεκριμένα ,σήμερα το μεσημέρι ,ο Ηλίας Ψινάκης συνοδευόμενος από την νομική σύμβουλο του Δήμου Μαραθώνα, επισκέφτηκε το Αστυνομικό Τμήμα και κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά, προκειμένου να ξεκινήσουν οι νομικές διαδικασίες και να ανατεθεί σε εισαγγελέα η περεταίρω διερεύνηση των υποθέσεων υδροκλοπής που έχουν μέχρι στιγμής βρεθεί από την υπηρεσία ύδρευσης και να αποδοθούν οι ποινικές ευθύνες στους παραβάτες.

Από τις πρώτες ενδείξεις στο θέμα των υδροκλοπών φαίνετε να εμπλέκετε μεγάλος αριθμός ατόμων ,με την παράνομη υδροδότηση να χρησιμεύει σε πολλές περιπτώσεις ως εργαλείο άγρας ψήφων, οπότε και η χρόνια επέκταση του φαινόμενου ,έφερε και την κατάρρευση στα ταμεία της υπηρεσίας ύδρευσης .Εδω και πολλά χρόνια τα έσοδα από τις υδροδοτήσεις ,όχι μόνο δεν επαρκούσαν για την αποπληρωμή της ΕΥΔΑΠ, αλλά χρέωναν τον Δήμο με πολλά εκατομμύρια κάθε χρόνο.
Ωστόσο ,αν και η κατάσταση ήταν σε όλους γνωστή καμία Δημοτική αρχή δεν τόλμησε να την εξαλείψει λόγω του πολιτικού κόστους.
Ο Ηλίας Ψινάκης είναι ο ΜΟΝΟΣ, που έσπασε το «σπυρί» αδιαφορώντας για το πολιτικό κόστος. Σε παλαιότερη συνέντευξή του μάλιστα, είχε δείξει την πρόθεση του να τα βάλει με το «κακό κατεστημένο» αφού είχε πει χαρακτηριστικά: Δεν γίνετε 70 στους 100 να μην πληρώνουν….δηλαδή οι 30 που πληρώνουμε τι είμαστε; ………!!!
Εκτός της μηνύσεως ,ο Δήμαρχος κατέθεσε και αίτημα προς τις εισαγγελικές αρχές ,βάση του οποίου ζητά την συνδρομή τους για την συνέχιση των ελέγχων .
Η πληρότητα του φακέλου με τα στοιχεία που παρέδωσε ο Ηλίας Ψινάκης ,αναμένετε να φέρει άμεση ανταπόκριση από την εισαγγελία ,και σύντομα να ¨πέσουν¨ και οι πρώτες ¨καμπάνες¨ .
Εμείς .παρακολουθούμε από κοντά το θέμα και θα σας κρατάμε ενήμερους για τις εξελίξεις ,οι οποίες αναμένονται ιδιαίτερα «αποκαλυπτικές».

Comments

comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here