Στο ¨πόδι¨οι υπηρεσίες του Δήμου.Άμεση επίλυση των προβλημάτων που δημιούργησε η κακοκαιρία.

0
3622
..

Οι έντονες καιρικές συνθήκες και τα έντονα καιρικά φαινόμενα που πλήττουν την Χώρα τις τελευταίες ώρες, χτύπησαν και τον Δήμο Μαραθώνα. Ωστόσο, οι υπηρεσίες του Δήμου έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να προληφθούν προβλήματα. Βέβαια δεν ήταν εύκολη υπόθεση καθώς τόσο τα αποτελέσματα από τις φονικές πυρκαγιές αλλά και οι αυθαιρεσίες συμπολιτών μας που αποκαλύφθηκαν μετά τις καταστροφές του Ιουλίου, δυσχέραιναν την προσπάθεια.

Όλα πήγαν καλά, παρά τα έντονα καιρικά φαινόμενα και τις έντονες βροχοπτώσεις. Λιγοστά προβλήματα δημιουργήθηκαν σε κάποια από τα φρεάτια τα οποία είχαν καλυφθεί από υλικά εξαιτίας των πυρκαγιών. Εντούτοις, όλα αυτά τα προβλήματα λύθηκαν από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου.


Τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν δεν ήταν μόνο εξαιτίας της φύσης. Απόρροια των πυρκαγιών του Ιουλίου ήταν να αποκαλυφθούν οι αυθαιρεσίες ορισμένων συμπολιτών μας. Τρανταχτό παράδειγμα αποτελεί η περίφραξη που έχτισε συμπολίτης μας ,μέσα στο ρέμα. Το συγκεκριμένο γεγονός ανάγκασε τους υπαλλήλους που επιλήφθηκαν μετά από καταγγελία των γειτόνων ,να γκρεμίσουν μέρος της περίφραξης, ώστε να μην πλημμυρίσουν σπίτια από την εκτροπή των υδάτων που προκαλούσε η ¨τοιχοποιία¨.

Comments

comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here