..

Πανελλήνιο ενδιαφέρων για την έκβαση της υπόθεσης για τον ΟΕΔΑ Γραμματικού, αποδεικνύετε από την επισκεψημότητα του marathon news,η οποία εκτοξεύτηκε την προηγουμένη ,κρίσιμη ,εβδομάδα.
Συγκεκριμένα και ενώ τα εβδομαδιαία κλικ στην σελίδα μας ,κυμαίνονται κοντά στις 500,000 με κοινοποίηση των άρθρων μας από πολλές μεγάλες ηλεκτρονικές εφημερίδες της χώρας μας ,πανελληνίου ενδιαφέροντος και αρθογραφίας ,την εβδομάδα από 19/3 έως και 25/3 οπού κορυφώθηκε το ενδιαφέρων λόγω και της συζήτησης του θέματος στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή Αναφορών ,τα «κλικ» σχεδόν διπλασιάστηκαν φτάνοντας τις 960,000.

Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ 12 ΕΩΣ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ
Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ 19 ΕΩΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ

Το σύγχρονο «ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ» που απέσπασαν στην επιτροπή ο Ηλίας Ψινάκης και ο κ. Νότης Μαριάς ,απασχόλησαν το Πανελλήνιο, αφού η επιτυχία τους θεωρείτε πρωτόγνωρη .Μην ξεχνάμε ,ότι ο Δήμαρχος και ο Έλληνας Ευρωβουλευτής κ. Μαριάς με τους συνεργάτες τους κατάφεραν να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τρείς γίγαντες, την επιτροπή αναφορών, την Κομισιόν αλλά και την Περιφέρεια Αττικής.

Η ΣΤΑΘΕΡΑ ΑΝΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ MARATHONNEWS ΤΟ 2018

Το marathon news με την άμεση πληροφόρηση που παρείχε  στους επισκέπτες του, κατάφερε να πιάσει νούμερα που δεν ταιριάζουν σε τοπικού ενδιαφέροντος ιστοσελίδα.

Σε αυτό το σημείο ,οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους επισκέπτες της σελίδας μας αλλά και τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης τα οποία κοινοποίησαν τα άρθρα μας.

Comments

comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here