Στις νίκες μαζί, στα δύσκολα …όχι

0
6787
..

Δεν έχουν περάσει ,παρά μόνο μερικοί μήνες ,από την 21η Μαρτίου, 4 συγκεκριμένα, από την ημέρα παρουσίας του Δημάρχου Ηλία Ψινάκη στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή Αναφορών ,τότε που συζητούταν το μεγαλύτερο ζήτημα που απασχολούσε τον Μαραθώνα ,μέχρι και την Μαύρη Δευτέρα 23 Ιουλίου. Αυτό του ΟΕΔΑ Γραμματικού.
Εκείνη την ημέρα ,όπου με το πέρας της Επιτροπής και με την εξέλιξη της, πολλοί από εμάς έδωσαν συγχαρητήρια στον Ηλία Ψινάκη ,για την επιτυχία του. Ανάμεσα σε αυτούς ,με ίσως την ποιο έντονη εκδήλωση θαυμασμού, η τέως Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πρόνοιας του Δήμου Μαραθώνα ,η κα Δήμητρα Λαμπαρού. Οι εκδηλώσεις αγάπης, μάλιστα ,προς το πρόσωπο του Δημάρχου, η παρουσία της ,κρατώντας ανθοδέσμες στο αεροδρόμιο, για την υποδοχή του ευεργέτη για τον τόπο μας κο Μαριά που συνέβαλε τα μέγιστα για τις επαφές του Ηλία Ψινάκη, δεν άφηναν κανένα περιθώριο ,ούτε στην ποιο ζοφερή φαντασία, να πιστέψει ότι η ίδια Αντιδήμαρχος, θα στήσει τηλεοπτικό show παραίτησης μετά την καταστροφή που βρήκε τον τόπο μας και μάλιστα δηλώνοντας ότι «ντρέπεται που συνεργάστηκε με τον Ψινάκη».
Πραγματικά αυτή η τεράστια μεταστροφή, αφήνει σε όλους εμάς ερωτηματικά.
Τι ήταν αυτό που έκανε την μέχρι πρότινος ,¨φανατική¨ θαυμάστρια του Δημάρχου να αποχωρήσει με τέτοιο τρόπο από την θέση ευθύνης που της εμπιστεύτηκε ο Ηλίας Ψινάκης; Γιατί ,για όποιον δεν το γνωρίζει ,εκτός από Αντιδήμαρχος ,η κα Λαμπαρού, έχει και την αρμοδιότητα – ευθύνη, του αναπληρωτή προϊσταμένου Πολιτικής Προστασίας, κάτι που την δεδομένη στιγμή την κατέτασσε σε άνθρωπο ΑΝΑΓΚΑΙΟ για τους συμπολίτες μας.

Dimitra Lamparou
28 Απριλίου ·
Με τον καλύτερο, για τον Μαραθώνα!

Δεν έχουμε καμιά αμφιβολία ,ότι η τέως Αντιδήμαρχος, εξακολουθεί να προσφέρει εθελοντικές υπηρεσίες στους πληγέντες ,’όμως αυτές τις δύσκολες μέρες, η παρουσία της στην θέση ευθύνης που είχε, ήταν η ποιο επιβεβλημένη και η ποιο σημαντική από την ημέρα που ανέλαβε.
Σίγουρα το φορτίο που επωμίστηκε ,ήταν πολύ μεγάλο, αλλά τα αξιώματα έχουν και τα ..δύσκολα…
Στις νίκες …τα πάμε όλοι καλά ,ακόμα και αν δεν μας έχουν δώσει εκλογική εντολή οι πολίτες. Στα δύσκολα όμως ,καθόμαστε στην θέση μας ,υπηρετούμε τους πολίτες που μας εμπιστευτήκαν μέχρι τέλους και όταν με το καλό ,καταφέρουμε να επουλώσουμε τις όποιες πληγές περνούν από το χέρι μας, αν δεν το αντέχουμε ,πάμε σπίτι μας .Δεν πηδάμε από το καράβι ,ανακαλύπτοντας ξαφνικά ότι δεν είναι καλός ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ,.. ξεχνώντας τις χαρούμενες βαρκάδες!

Comments

comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here