Στην 5η Κατασκήνωση ο Ψινάκης

0
4199

Ο Δήμαρχος Μαραθώνα πραγματοποίησε για πολλοστή φορά επίσκεψη στην 5η κατασκήνωση. Δηλαδή, στην κατασκήνωση που φιλοξενούνται οι πυρόπληκτοι συμπολίτες μας. Η επίσκεψη έγινε στα πλαίσια της επιτήρησης της μεταφοράς του Κέντρου Μέριμνας από το Πολιτιστικό Πάρκο στην κατασκήνωση, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των ενδιαφερόμενων. Ο Δήμαρχος συνομίλησε με τους πυρόπληκτους, δεχόμενος ευχαριστίες, ερωτήσεις και αιτήματα.

Η επίσκεψη του Ηλία Ψινάκη στην 5η Κατασκήνωση, κάθε άλλο παρά πρωτοφανής δεν είναι καθώς επισκέπτεται με κάθε αφορμή το συγκεκριμένο χώρο. Για πολλούς λόγους, αλλά κυρίως για να αφουγκραστεί όλες τις ανάγκες και όλα τα αιτήματα των πληγέντων. Επίσης οι επισκέψεις πραγματοποιούνται στα πλαίσια του ελέγχου της δραστηριότητας και σωστής λειτουργίας της κατασκήνωσης.

Η επίσκεψη του αυτή τη φορά, έγινε στα πλαίσια της μεταφοράς του Κέντρου Μέριμνας από το πολιτιστικό πάρκο. Ο λόγος αυτής της μεταφοράς είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση και η μείωση της ταλαιπωρίας των πληγέντων στο μηδέν. Μάλιστα, οι διαδικασίες για την ολοκληρωτική μεταφορά έγιναν ταχύτατα ενώ και το αίτημα των συμπολιτών μας για ιντερνέτ και γενικότερα όλες τις τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες που χρειάζονται, μετά από επικοινωνία του Δημάρχου με τον Πρόεδρο του ομίλου ΟΤΕ, δρομολογήθηκε και εντός των επόμενων ημερών θα εγκατασταθεί ο απαραίτητος εξοπλισμός.
Ο Δήμαρχος άδραξε την ευκαιρία και συνομίλησε με αρκετούς κατοίκους, οι οποίοι και τον ευχαρίστησαν για την στήριξη αλλά και για όλες τις άμεσες κινήσεις του. Μετέπειτα, ο κύριος Ηλίας Ψινάκης απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις τους. Παράλληλα του εκτέθηκαν ορισμένα αιτήματα, για τα οποία ο Δήμαρχος έκανε ακαριαία τις απαραίτητες κινήσεις για να μην γίνουν υποσχέσεις, αλλά… πράξεις!

Comments

comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here