Στην Άνδρο ο Αντιδήμαρχος Αργύρης Λάσκος και ο Άγγελος Λένας.Συνάντηση με τον Δήμαρχο της Άνδρου κ.Θεοδόση  Σουσούδη

0
2489
..

Φωτογραφίες από τη συνάντηση του Αντιδημάρχου Παιδείας Πολιτισμού και Κοινωνικής Συνοχής κ. Αργύρη Λάσκου και του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Μαραθώνα κ.Άγγελου Λένα με τον Δήμαρχο της Άνδρου κ.Θεοδόση  Σουσούδη, στο γραφείο του στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Άνδρου.


Στο διάστημα της σύντομης επίσκεψής τους  στο πανέμορφο νησί της Άνδρου, συναντήθηκαν με τον  Δήμαρχο και εξαίρετο γιατρό της Άνδρου, όπου και τους παρουσίασε το όραμά του και τη δουλειά του για το πανέμορφο νησί του.
Στην  πρώτη αυτή συνάντηση υπήρξε ευρεία ανταλλαγή απόψεων, σχετικά με θέματα τουριστικής ανάπτυξης, πολιτισμού και αθλητισμού, με την ευκαιρία της θεσμοθέτησης και στην Άνδρο του Ημιμαραθωνίου και της εξαιρετικής τουριστικής χρονιάς που είχε φέτος το  νησί.  Ο Ημιμαραθώνιος της Άνδρου  ξεκίνησε εδώ και δύο χρόνια με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την υποστήριξη του δικού μας αθλητικού συλλόγου Α.Π.Σ. Τελμησσός Νέας Μάκρης – Μαραθώνα!  Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος με τη βοήθεια του Συλλόγου μας, δημιουργήθηκε στο νησί μία άκρως επιτυχημένη διοργάνωση όπου κάθε χρόνο γίνεται  και καλύτερη και με περισσότερες συμμετοχές, αφού ο κόσμος την αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή.


Στα πλαίσια της συζήτησης,  και επειδή πρώτο θέμα στο Δήμο μας είναι η φονική πυρκαγιά στο Μάτι,  ο Δήμαρχος μετέφερε στον Αντιδήμαρχο  τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους συγγενείς των θυμάτων και ανέφερε πως από την πρώτη ημέρα και ο Δήμος του συγκέντρωσε βοήθεια σε τρόφιμα και τα έστειλε στους συνανθρώπους μας.  Επίσης ο Δήμαρχος ζήτησε από τον Αντιδήμαρχο να μεταφέρει τους θερμούς χαιρετισμούς του στον Δήμαρχο Μαραθώνα κ.Ηλία Ψήνακη και στο Δημοτικό Συμβούλιο και οι άνδρες ανανεώσανε το ραντεβού τους για τον επόμενο Ημιμαραθώνιο της Άνδρου την άνοιξη του 2019.

Comments

comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here