..

Σε αναβρασμό βρίσκονται οι μαθητές του Δ.Μαραθώνα εν όψει της προγραμματισμένης πορείας της Πέμπτης κατά του ΧΥΤΑ στο Γραμματικό. Σήμερα το γυμνάσιο Μαραθώνα  τελεί υπό κατάληψη από τις πρώτες πρωϊνές ώρες ενω σε αποχή μαθημάτων βρίσκεται το λύκειο Ν.Μάκρης και το λύκειο Μαραθώνα  λόγω γενικών συνελεύσεων των μαθητών με στόχο την κατάληψη ως συνοδευτική αντίδραση της πορείας της Πέμπτης για το ΧΥΤΑ στο Γραμματικό.

Στην ίδια λογική   το Δ.Σ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του  δημοτικού σχολείου και νηπιαγωγείου Γραμματικού  στην χθεσινή του συνεδρίαση αποφάσισε τα μέλη του να κρατήσουν τα παιδιά τους εκτός σχολείου την Πέμπτη 11/01/2018 σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την λειτουργία του ΧΥΤΑ Γραμματικού. Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του :

«Το Δ. Σ συμπαρίσταται στον αγώνα των μαθητών των Γυμνασίων και λυκείων

του Δήμου μας κατά τις λειτουργίας των Χ.Υ.Τ.Α και καλεί τους Γονείς –

μέλη του συλλόγου μας, να πράξουν αναλόγως την συγκεκριμένη ημέρα.

Επισημαίνεται η ανάγκη τις παρουσίας όλων μας στην κινητοποίηση της

Πέμπτης 11/01/2018 όπου οι μαθητές των Γυμνασίων και λυκείων θα

πραγματοποιήσουν πορεία διαμαρτυρίας από τον Τύμβο του Μαραθώνα μέχρι το

Δημαρχείο της Νέας Μάκρης!»

Κατόπιν τηλεφωνικής  μας επικοινωνίας   με τον κ. Κυπαρίσση Πρόεδρο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Μαραθώνα ενημερωθήκαμε ότι  έχουν κληθεί σε συνέλευση, άυριο Τρίτη στις 20:00, όλοι οι εκπρόσωποι των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων της περιοχής για ακουστούν οι απόψεις τους και να ληφθούν αποφάσεις διαχείρησης της κατάστασης των σχολείων .

Όλια Ιωάννου

Comments

comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here