..

Η διαδικτυακή βόλτα στο Διαύγεια, για μία ακόμα φορά, επιφύλασσε εκπλήξεις.
Μια πρόχειρη ανάγνωση στο Διαύγεια, προκειμένου να διαπιστώσουμε την εξέλιξη των αποζημιώσεων ,για τους πληγέντες της πύρινης λαίλαπας, επιφύλασσε για ακόμα μια φορά εκπλήξεις.
Συγκεκριμένα ,έκπληξη προκαλεί το γεγονός ,ότι οι αιτούντες στον Δήμο Μαραθώνα αποζημιώνονται πολύ ταχύτερα από ότι στον Δήμο Ραφήνας, εν αντιθέσει με όσα υποστήριζαν κάποιοι βάλλοντας κατά των υπηρεσιών του Δήμου Μαραθώνα.
Η μεγάλη έκπληξη όμως, είναι η ανακάλυψη του ονόματος Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Μαραθώνα, ανάμεσα στους ανθρώπους που έλαβαν αποζημιώσεις (έκτακτο βοήθημα 5.000,τηλεπικοινωνιων 1200 ,άμεσων αναγκών 586 και οικοσκευής 3.500) και μάλιστα από τους πρώτους!!!… ενώ σύμφωνα με την αυτοψία των μηχανικών του ΥΠΕΧΩΔΕ ,η οικία του (που ευτυχώς δεν κάηκε) έχει χαρακτηριστεί πράσινη.
Σίγουρα ,ο κάθε συμπολίτης μας που υπέστη ακόμα και την ποιο μικρή ζημία από την καταστροφική πυρκαγιά, έχει το δικαίωμα να λάβει την αποζημίωση που δικαιούται. Η ένσταση μας ,αφορά στον σεβασμό προς τους υπολοίπους πληγέντες ,όπου με την ψήφο τους ανέθεσαν στον Δημοτικό Σύμβουλο να προασπίζετε τα δικαιώματα τους πρωτίστως.
*Εν αναμονή μίας παραίτησης ή έστω μιας συγνώμης ….

Comments

comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here