..

Στην εκκίνηση του προεκλογικού αγώνα, ο υποψήφιος Πολυχρόνης Μπαϊρακτάρης, φαίνεται πως ξεκινά δυναμικά με υποστηρικτές τον κόσμο και τον Γιώργο Πατούλη!

Την Τρίτη 2 Απριλίου, ο υποψήφιος για την περιφέρεια Αττικής Πολυχρόνης Μπαϊρακτάρης, διοργάνωσε συγκέντρωση στον Πολυχώρο Marathon Village. O κόσμος ήταν εκεί από νωρίς και όλοι περίμεναν να ακούσουν ένα νέο στην πολιτική και όχι μόνο ζωή της Περιφέρειας της Αττικής. Ο Πολυχρόνης Μπαϊρακτάρης που μέχρι τώρα έχει καταφέρει να συνδυάσει την επιτυχημένη καριέρα (Γιατρός βιοπαθολόγος – μικροβιολόγος) με την οικογένεια , ως ενεργός πολίτης σχεδιάζει να ασχοληθεί και με τον χώρο της πολιτικής.

Μεταξύ άλλων ομιλητών ήταν και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την πραγματική και έμπρακτη στήριξη στον κύριο Πολυχρόνη Μπαϊρακτάρη. Ο συνδυασμός “Νέα Αρχή”, χαρακτηρίζεται από τις εξέχουσες προσωπικότητες τόσο της επιστημής, όσο και της καλλιτεχνικής ζωής του τόπου. Το μέλλον φαίνεται να ανήκει σε αυτή την παράταξη, της οποίας μέλλον ανήκει σε ανθρώπους όπως Πολυχρόνης Μπαϊρακτάρης.

Comments

comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here