..

Επειδή η νίκη έχει πολλούς Πατέρες,και προκειμένου οι πολίτες να παραμένουν ενημερωμένοι σωστά, σας παραθέτουμε ένα βίντεο του κ. Νότη Μαριά,στο οποίο αναπτύσσει κατά την ομιλία του στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή το πως και το γιατί φθάσαμε εκεί σήμερα.


Ας πέσουν λοιπόν οι μάσκες(Για τους «χυτατζήδες» ο λόγος)!

Έκπληξη και προβληματισμό προκάλεσε στην σημερινή συνεδρίαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Αναφορών ,η επέμβαση ενός «παλαιού γνώριμου» της επιτροπής, να παρουσιάσει τον εαυτό του ως Αναφέρων για την υπόθεση του ΟΕΔΑ Γραμματικού.

Συγκεκριμένα και όπως φαίνεται και από τα πρακτικά της επιτροπής ,ο Κ. Γκίκας παρουσιάστηκε στην επιτροπή ,ως αναφέρων για την υπόθεση του ΧΥΤΑ Φυλής και όχι για την υπόθεση του Γραμματικού. Αντί όμως να συγκεντρωθεί στην υπόθεση για την οποία δίνει άδω και χρόνια «μάχες» και να υποστηρίξει τους χιλιάδες συνάνθρωπους μας, κατοίκους της Φυλής ,οπού έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους επάνω του, εκείνος προτίμησε να επέμβει σε μια υπόθεση όπου Αναφέρων είναι άλλος ,ο κος Παπαδιγενόπουλος.

Μάλλον ο «ζήλος» του κ. Γκίκα για την «σωτηρία» όλων μας ,τον έκανε να μην παρατηρήσει τα πρακτικά και να νομίζει ότι είναι ο Εθνικός μας ΑΝΑΦΕΡΩΝ, στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή Αναφορών.

Και προτιμάμε αυτή την άποψη, γιατί μια ακόμα που υπάρχει και σύμφωνα με τις «κακές γλώσσες «θέλει τον κ.Γκίκα να καταλαβαίνει ότι θα υπάρξει η θετική έκβαση για την υπόθεση μας, κάτι που θα του στερήσει και την καθημερινή «μάχη» με το σύστημα, οπότε επέλεξε να χρίσει τον εαυτό του μέρος της επιτυχίας.

 

Για τους δύσπιστους παραθέτουμε την συγκεκριμένη σελίδα των πρακτικών.

Comments

comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here