..

Την απόφασή της να παραμείνει τελικά ,πρόεδρος του ΔΗ.ΘΕ.ΜΑ. υποστήριξε η κ. Δήμητρα Κάκαρη στο προχθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο.
Έχουν περάσει τέσσερεις μήνες από όταν η κ. Κάκαρη ,είχε δηλώσει την παραίτηση της από όλες τις επιτροπές του Δήμου Μαραθώνα ,λόγω επαγγελματικών της υποχρεώσεων. Ωστόσο όλο αυτό το διάστημα ,αντικαταστάτης δεν είχε βρεθεί, με αποτέλεσμα να παραμένει τυπικά στην θέση του προέδρου του Δημοτικού θεάτρου.
Μετά όμως από πρόταση της κ.Ρίζου, προς τον Δήμαρχο Ηλία Ψινάκη, σε μια κίνηση αναγνώρισης του έργου που έχει προσφέρει στο Δημοτικό Θέατρο ο τοπικός σύμβουλος Γιώργος Λέπουρης, να αναλάβει εκείνος τα ηνία του θεάτρου, ο Δήμαρχος ,σε μια κίνηση ενότητας ,αφού ο κ. Λέπουρης ανήκει στις τάξεις της αντιπολίτευσης ,εισηγήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο την εκλογή του Γιώργου Λέπουρη στην θέση του προέδρου του ΔΗ.ΘΕ.ΜΑ.
Κατά τη συζήτηση της πρότασης όμως ,η κ. Κάκαρη ,ενημέρωσε ότι οι επαγγελματικοί λόγοι που την ανάγκαζαν να απέχει από τα καθήκοντα της δεν υφίστανται πια ,όποτε και επιθυμεί να παραμείνει στην θέση της ,αφού μέχρι και σήμερα δεν έχει γίνει αποδοχή της παραίτησης της.
Παρά τις αντιρρήσεις του Ηλία Ψινάκη ,που με το δικό του χρονοδιάγραμμα ,προόριζε την κ. Κάκαρη ,για αντικαταστάτρια του κ. Τσουπρά στις τεχνικές υπηρεσίες ,το φθινόπωρο, η επιθυμία της έγινε σεβαστή από το Δ.Σ. οπότε και παραμένει σε αυτή τη θέση ,μέχρι και την λήξη της θητείας της παρούσας δημοτικής αρχής.
Ο κ. Λέπουρης ,παραμένει μέλος του διοικητικού συμβουλίου του θεάτρου από όπου θα συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του.Παράλληλα φαίνεται να έχει κερδίσει και την εμπιστοσύνη του Ηλία Ψινάκη,ο οποίος του ανέθεσε να ηγηθεί της διοργάνωσης του 5ου Ημιμαραθώνιου Μαραθώνα , χρίζοντας τον πρόεδρο της ομάδας έργου ενώ συζητούν και για αξιοποίηση του με ανάληψη θέσης ευθύνης στα διοικητικά του Δήμου.

Comments

comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here