..

Από το αεροπλάνο ξεκίνησε τις διεργασίες για την αυριανή του παρουσία στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή Αναφορών ο Ηλίας Ψινάκης.
Συγκεκριμένα ,ο Δήμαρχος μας με τους συνεργάτες του, μοιράστηκαν την ίδια πτήση με τον Έλληνα Επίτροπο κ.Δημήτρη Αβραμόπουλο και τον κ. Κωνσταντίνο Παπαδιγενόπουλο,ο οποίος είναι και ο ενάγων στην επιτροπή αναφορών του ευρωκοινοβουλίου που συνεδριάζει αυριο ειδικα για το μέλλον του Μαραθώνα ,κατόπιν παρεμβασης του Ευρωβουλευτη κ. Μαριά και του Δημάρχου.Μην αφήνοντας τον χρόνο να περνά ,ο Ηλίας Ψινάκης ξεκίνησε την ώρα της πτήσης ένα άτυπο συμβούλιο, κερδίζοντας έτσι χρόνο για τις ασταμάτητες διαβουλεύσεις που πρέπει να πραγματοποιήσει πριν την ομιλία του.

Με την άφιξη του σο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, επέλεξε να μην ξεκουραστεί καθόλου και να πάει κατευθείαν στο Ευρωκοινοβούλιο ,όπου εκεί τον περίμενε η Ευρωβουλευτής μας κα.Ελίζα Βόζενμπεργκ για να ανταλλάξουν πληροφορίες για την αυριανή κρίσιμη συνεδρίαση με τους συνεργατες τους.
» Με την Ευρωβουλευτή και καλή μου φίλη Ελίζα Βόζενμπεργκ, με τους συνεργάτες μας στο Ευρωκοινοβούλιο στις Βρυξέλλες.Συνέλεξα πολύτιμες πληροφορίες για την αυριανή μάχη του Μαραθώνα. Οχι του 490 π.Χ αλλά τη σύγχρονη…του 2018!!!» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό ο Ηλίας Ψινάκης.

Στην συνέχεια ,ο ακούραστος Δήμαρχος ,συνέχισε το πρόγραμμα των πυρετωδών ετοιμασιών για την αυριανή ημέρα, συναντώντας τον κ.Μαριά,τον Έλληνα Ευρωβουλευτή που από την πρώτη στιγμή έχει σταθεί αρωγός στην προσπάθεια που καταβάλει ο Ηλίας Ψινάκης, για να γλιτώσει τον Μαραθώνα από το να γίνει σκουπιδαριό.

Οι συναντήσεις του Δημάρχου ,θα ξεκινήσουν και πάλι νωρίς το πρωί, αφού δεν θέλει να αφήσει τίποτε στην τύχη και το marathonnews θα σας ενημερώνει συνεχώς για τις εξελίξεις.

Comments

comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here