..

Εναέρια ενημέρωση ,επέλεξε ο Ηλίας Ψινάκης ,για τα δυο υψηλόβαθμα στελέχη του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, εκμεταλλευόμενος την επίσκεψη τους για άλλες υποθέσεις της Ελλάδος και της ευρωπαϊκής ένωσης. .
Μέσα από την σειρά επαφών που πραγματοποιεί ο Ηλίας Ψινάκης για την επικείμενη παρουσία του στην ευρωπαϊκή επιτροπή αναφορών τα τέλη Μαρτίου στις Βρυξέλλες ,για το μεγάλο ζήτημα του ΟΕΔΑ Γραμματικού, παρουσιάστηκε η ευκαιρία από δυο υψηλά ιστάμενα στελέχη της ευρωπαϊκής ένωσης να επισκεφτούν τον Μαραθώνα και να λάβουν ενημέρωση από τον δήμαρχο ,βλέποντας την κατάσταση από κοντά.
Ο Δήμαρχος προκειμένου να κερδίσει χρόνο, φρόντισε η μετακίνηση και η ενημέρωση τους να γίνει με εναέριο τρόπο.

Έτσι το πρωί της Κυριακής μετέβη στο ελικοδρόμιο του κωπηλατοδρόμιου που χρησιμοποιεί πάντα για να μην χάνει χρόνο στις μετακινήσεις του και παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, πήρε το ελικόπτερο με κατεύθυνση το Ελευθέριος Βενιζέλος. Εκεί «παρέλαβε» τους καλεσμένους του, και μετέβησαν στο Μαύρο Βουνό στο Γραμματικό .Οι επισκέπτες αφού παρατήρησαν από ψηλά την καταστροφή του φυσικού τοπίου από το έργο, διαπίστωσαν επίσης με τα μάτια τους το πόσο κοντά στον Ευβοϊκό είναι και με την παραίνεση του Ηλία Ψινάκη ,παραδέχτηκαν την επικινδυνότητα του έργου για ολόκληρη την περιοχή.
Όμως ο Ψινάκης δεν αρκέστηκε στα διαδικαστικά και αποφάσισε να «αποπλανήσει» ακόμα περισσότερο τους επισκέπτες, προσφέροντας τους μια ακόμα πολύ σύντομη πτήση μέχρι κοντινό νησί του Σαρωνικού ,οπού σε μια γραφική ταβέρνα και αφού τους κέρασε ψαράκι και ουζάκι ,τους έδειξε την ομορφιά όλων αυτών που κινδυνεύουν από το εγκληματικό έργο.
Ευχαριστημένος από το ότι η λίστα των επαφών ,σε ευρωπαϊκό επίπεδο, μεγαλώνει ,ο Ψινάκης τους έκανε μια σύντομη εναέρια ξενάγηση πάνω από την Ανατολική Αττική και τους «προσγείωσε» στο Ελευθέριος Βενιζέλος για να πάρουν τον δρόμο της επιστροφής.
Επιστρέφοντας και ο ίδιος στην βάση του, επιστράτευσε και πάλι το γνωστό του χιούμορ ,βοηθώντας το ελικόπτερο να απογειωθεί.

Comments

comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here