Ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ΑΠΟΣΤΟΛΗ στο πλευρό των πυρόπληκτων

0
3414

Η «Αποστολή», σε συνεργασία και χρηματοδότηση από τον Διεθνή Ανθρωπιστικό Οργανισμό των Ορθοδόξων Χριστιανών Αμερικής International Orthodox Christian Charities -IOCC ανταποκρίθηκε από την πρώτη στιγμή στην ενίσχυση των πυρόπληκτων στο Μαραθώνα και τη Ραφήνα. Ο Οργανισμός δρα εδώ και πολλά χρόνια βοηθώντας εκεί που υπάρχει ανάγκη, αθόρυβα και με κύριο γνώμονα τον άνθρωπο που έχει ανάγκη.
Στην προκειμένη περίπτωση, η δράση των δύο Οργανισμών στηρίζει περισσότερες από 400 οικογένειες πυρόπληκτων, μόνιμων κατοίκων των Δήμων Μαραθώνα και Ραφήνας, καθώς ήδη χορηγείται σε οικογένειες προπληρωμένη κάρτα 100 ευρώ για τρόφιμα και άλλα αναγκαία για τη διαβίωση τους είδη από συγκεκριμένη αλυσίδα σούπερ μάρκετ.
Επιπλέον, σε όλες τις οικογένειες με παιδιά θα χορηγηθεί προπληρωμένη κάρτα για σχολικά είδη αξίας 100 ευρώ για το πρώτο παιδί, αυξανόμενη κατά 50 ευρώ για το δεύτερο και 50 ευρώ για το τρίτο παιδί. Τα δικαιολογητικά που χρειάζονται είναι:
• Δελτίο αυτοψίας πληγείσας κατοικίας που χαρακτηρίζει το οίκημα κίτρινο
ή κόκκινο
• Τελευταίο εκκαθαριστικό εισοδήματος, με ανώτατο οικογενειακό όριο
25.000 ευρώ
• Ε1 εφορείας, σε περίπτωση που δεν ταυτίζεται η διεύθυνση στο
εκκαθαριστικό με το δελτίο αυτοψίας κατοικίας.
Για τους ενδιαφερόμενους, σημείο εξυπηρέτησης στο Μάτι, έχει οριστεί το Γραφείο Ενημέρωσης του Δήμου Μαραθώνα, στην Λ. Ποσειδώνος 46, έναντι του ξενοδοχείου RAMANDA ,κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 10:00 – 12:00.

Comments

comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here