..

Σε περιόδους που η περιοχή σου και οι συμπολίτες σου αντιμετωπίζουν πρόβλημα, τι είναι ηθικά σωστό να πράξεις; Όταν οι άνθρωποι που μοιράζονται το ίδιο έδαφος, το ίδιο χώμα με το δικό σου αντιμετωπίζουν προβλήματα σίτισης και εσύ μπορεί και να έχεις περίσσεμα, τότε τι κάνεις; Προφανώς και τους βοηθάς… Ο Αγροτικός Σύλλογος του Μαραθώνα όχι μόνο δεν βοήθησε κανένα πυρόπληκτο, αλλά προσπάθησε να τους εκμεταλλευτεί και από πάνω. 

Ο τρόπος που πήγε να εκμεταλλευτεί τους ανθρώπους, που απαξίωσε και αδιαφόρησε για την μοίρα τους είναι πολύ απλός. Ο Σύλλογος προσπάθησε να λάβει της εύνοιας και να καρπωθεί των συνεχών επισκέψεων του κύριου Σπίρτζη. Ο Υπουργός επισκέπτεται την περιοχή για να ενημερώνεται εκτενέστερα για την πορεία αποκατάστασης και στήριξης των πυρόπληκτων.

Αυτές οι επισκέψεις στάθηκαν ιδανική αφορμή για να επιδείξει όλο του τον τυχοδιωκτισμό. Έτσι, παρέθεσε γεύμα προς τιμήν του Υπουργού. Μάλιστα, στην λίστα επισήμους και επίτιμους καλεσμένους είχαν όποιον σκεφτήκαν και όχι τα θεσμικά όργανα του Δήμου. Το χειρότερο ή καλύτερα το πιο κωμικό στοιχείο της Βραδιάς ήταν πως ο κάθε καλεσμένος στο γεύμα που διοργάνωνε ο Αγροτικός Σύλλογος έπρεπε να πληρώσει ένα συγκεκριμένο ποσό. Εν ολίγοις κερνάω εγώ πληρώνεις εσύ!

Comments

comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here