Ο Πρέσβης του Σουδάν στο Μαραθώνα

0
3738
..

Ένας ακόμη πρέσβης και προσωπικός φίλος του Δημάρχου Ηλία Ψινάκη, επισκέφθηκε τον Δήμο Μαραθώνα και πιο συγκεκριμένα την 5η Κατασκήνωση. Μάλιστα, ο πρέσβης έδειξε έμπρακτα την στήριξη του προς τον Δήμο, καθώς μαζί του προσήλθαν άλλοι 77 πολίτες της Χώρας του. Φαίνεται πως η βοήθεια στους πληγέντες έχει γίνει παγκόσμιο θέμα και η επίλυση των προβλημάτων παγκόσμιο στοίχημα. Έπειτα, βέβαια από προσωπική δουλειά του Δήμαρχου Μαραθώνα και των φιλικών σχέσεων του με πρόσωπα σε κρίσιμες θέσεις.


Την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, ο Πρέσβης του Σουδάν επισκέφθηκε τον Δήμο Μαραθώνα, αλλά και την 5η κατασκήνωση. Ενημερώθηκε από τον προσωπικό του φίλο και Δήμαρχο Μαραθώνα για όλες τις ανάγκες που έχουν γεννηθεί μετά από τις φονικές πυρκαγιές. Ο ίδιος δεσμεύτηκε να βοηθήσει την όλη κατάσταση.
Μάλιστα εκτός των άλλων τρόπων, ο Πρέσβης προσήλθε μαζί με άλλους 77 πολίτες Σουδάν, οι οποίοι εθελοντικά βοήθησαν σε όσες εργασίες μπορούσαν στην 5η Κατασκήνωση. Όμως δεν σταμάτησαν εκεί, μετά από την βοήθεια στα της κατασκήνωσης, βγήκαν στους δρόμους για να τους καθαρίσουν από σκουπίδια και άλλα που παρασιτούσαν στις οδούς του Δήμου.


Για να προλάβω τις υστερικές γλώσσες σημειώνω. Το γεγονός είναι πως τον τελευταίο διάστημα όλο και πιο πολλοί άνθρωποι ,που κατέχουν θέσεις κλειδιά σε θεσμούς, επισκέπτονται και ενημερώνονται για την πόλη και τα προβλήματα του Μαραθώνα. Ο Δήμος δεν τυγχάνει ελεημοσύνης από όλους αυτούς τους φορείς. Η βοήθεια που δέχεται ο Δήμος, γίνεται εξαιτίας της προσωπικής δουλειάς του Δημάρχου αλλά και των διαπροσωπικών σχέσεων με αυτούς του ανθρώπους. Ο Ηλίας Ψινάκης αναδεικνύει το πρόβλημα χωρίς να ζητά ελεημοσύνη. Προσπαθεί καθημερινά και αναδεικνύει όλα τα προβλήματα.

Comments

comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here