Ο Δήμος Μαραθώνα αποκαλύπτει την ανεπαρκή λειτουργία της ΔΕΔΗΕ

0
3365

Η ΔΕΗΔΕ κατηγορεί τον Δήμο Μαραθώνα για τις βλάβες και για τον φωτισμό (!), φανερώνοντας τα προβλήματά της και την ευθυνοφοβία της!

Οι αμέτρητες καταγγελίες, τόσο του Δήμου όσο και των πολιτών φαίνεται να μην ταράζουν την ΔΕΗΔΕ. Μάλιστα ζητά τα ρέστα από τον Δήμο κατηγορώντας τον πως δεν έχει ενημερώσει και επιρρίπτει τις ευθύνες της σε αυτόν. Επιπλέον, θεωρεί πως ο Δήμος δεν έχει αντικαταστήσει τους λαμπτήρες, το οποίο δεν ισχύει όπως φανερώνεται και από τις φωτογραφίες των εγγράφων. Η απάντηση του Δήμου ήρθε από τον κύριο Νησιώτη, ο οποίος απέστειλε έγγραφο με το οποίο καταδεικνύει όλα τα προβλήματα και όλη την ανεπάρκεια της επιχείρησης. Αλλά και αποδεικνύει πως η υπηρεσία έχει ενημερωθεί από τον Δήμο, μέσω φαξ και εγγράφου προς την οποία  που επισυνάπτονται στο έγγραφο του Αντιδημάρχου. Επίσης, προσδίδεται και το έγγραφο με την αναλυτική προσκόμιση λαμπτήρων από την Δημοτική Αρχή.  Στο κείμενο αναφέρεται και η δυσκολία επικοινωνίας με τον οργανισμό, καθώς κανείς δεν απαντά στο τηλεφωνικό νούμερο 10506.

Τα προβλήματα στον Δήμο δεν βρίσκονται μόνο σε πυρόπληκτες περιοχές, αλλά και στον υπόλοιπο Δήμο. Μάλιστα, υπάρχει και η πεποίθηση πως η υπηρεσία δεν γνωρίζει όλα τα προβλήματα! Πράγμα απίθανο, αφού είχε ενημερωθεί από τον Δήμο. Το έγγραφο του κύριου Γιώργου Νησιώτη αναφέρει πως εκτός των φαξ και των επιστολών, αλλά και  τηλεφωνικά κατάφερε να ενημερώσει για τα προβλήματα των οδών:

  1. ΑΤΤΑΛΟΥ Κ ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ
  2. ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ
  3. ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ (Παρακάτω φωτογραφίες)
dav
dav
dav

Παράλληλα, οι βλάβες στον υπόλοιπο Δήμο μόνο για την ημερομηνία 27/9/2018, για τις οποίες ενημερώθηκε η υπηρεσία είναι:

 

  1. ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ
  2. ΝΕΣΤΩΡΟΣ
  3. ΜΠΡΕΔΑΚΗ
  4. ΑΝΟΙΞΕΩΣ
  5. ΤΣΙΡΚΑ Κ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ
  6. ΑΣΚΛΗΠΕΙΟΥ
  7. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

Ενώ κλείνοντας κάνει έκκληση και προειδοποιεί την υπηρεσία για καμένο καλώδιο σε ΦΟΠ στην Οδό Σπηλαίου Πάνος απέναντι από το 59. Χαρακτηριστικά στο τέλος της παραπάνω ενημέρωσης δίνει το χαρακτηρισμό SOS.

Για το θέμα περί φωτισμού δεν θέλησε να γράψει κάτι ακόμα, καθώς τα στοιχεία μιλούν από μόνα τους. Επισυνάπτοντας τα  εξέθετε η Υπηρεσία.

Από την άλλη η ΔΕΗΔΕ φαίνεται να ζει στην ουτοπία της και θεωρεί πως δεν ενημερώθηκε. Θεωρία που από τα στοιχεία δεν επιβεβαιώνεται ή καλύτερα αποδεικνύεται άκυρη. Αν δεν ενημερώθηκε να ψάξει τις ευθύνες από τα όργανα της, τα οποία είναι πλήρως ενημερωμένα. Η ανεπάρκεια και κακή οργάνωση της είναι η απάντηση στην θεωρία της. Όσο για το θέμα του Φωτισμού τα έγγραφα αναδεικνύουν την πάσα αλήθεια.

Comments

comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here