..

μια ακόμη επιτυχία  για τον Σύλλογο  Α.Κ.Τ.Ι.Σ. και για τον Δήμο Μαραθώνα – Κ.Ε.Δ.ΜΑ

Ο Βασίλειος Μέξης  , προπονητής τοξοβολίας  του Συλλόγου Α.Κ.Τ.Ι.Σ , στέφθηκε Πανελλήνιος Πρωταθλητής Ενόπλεων Δυνάμεων & Σωμάτων Ασφαλείας  κατακτώντας την 1η θέση στο ατομικό και την 1η θέση στο ομαδικό άθλημα, εκπροσωπώντας επάξια τον Στρατό Ξηράς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Δεκέλεια την Παρασκευή 08/12/2017. Μια  συνδιοργάνωση του ΑΣΑΕΔ(Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων) και της ΕΟΤ(Ελληνική ΟμοσπονδίαΤοξοβολίας).

‘Ενας συγκλονιστικός αγώνας αφου κρίθηκε στα τελευταία βέλη όπου επικράτησε τελικά ο Μέξης Βασίλειος, ξεπερνώντας έτσι τον περσινό νικητή των αγώνων καθώς και τον πρωταθλητή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας.

Ο Αθλητικός  σύλλογος Α.Κ.Τ.Ι.Σ και ο Δήμος Μαραθώνα έχει κάθε λόγο να πανηγυρίζει καθώς άλλη μια σπουδαία επιτυχία έρχεται να προστεθεί ανάμεσα σε ευρωπαϊκές συμμετοχές (Ευρωπαϊκό Gran Prix 2015) αλλά και  διακρίσεις σε ομαδικά Πρωταθλήματα κλειστού και ανοιχτού χώρου.

Φαίνεται λοιπόν ότι το άθλημα της τοξοβολίας εξελίσσεται και ολοένα κερδίζει έδαφος στην περιοχή μας , ανταμείβοντας έτσι τους κόπους και τις προσπάθειες του  Δήμου Μαραθώνα και της ΚΕΔΜΑ αλλά και του Δημάρχου Ηλία Ψινάκη ο οποίος συντέλλεσαι σημαντικά  στην διάδοση του αθλήματος  διοργανώνοντας με μεγάλη επιτυχία μαζί με την Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας το Ευρωπαϊκό Gran Prix 2015 & European Youth Cup2017 στο γήπεδο της Νέα Μάκρης.

Όλια Ιωάννου

Comments

comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here