Απάντηση στις κατηγορίες που εξαπέλυσε κατά της κυβέρνησης νωρίτερα σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη τοποθέτησή του στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου σχολιάζοντας μεταξύ άλλων πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν συναπαντήθηκε ποτέ με την αλήθεια.

«Ο κ. Τσίπρας φαίνεται ότι είναι ο μόνος που δεν έχει ακούσει για την πρωτοβουλία της Κυβέρνησης περί επιβολής πλαφόν στο φυσικό αέριο, μία ακόμα ελληνική πρόταση που υιοθετείται από την ΕΕ· για τα μέτρα στήριξης της κοινωνίας απέναντι στην ακρίβεια που εφαρμόζονται επί μήνες· για το ότι στην Ελλάδα η τιμή της ηλεκτρικής ενέργειας για τους καταναλωτές είναι φθηνότερη από τον μέσο όρο στην Ευρώπη. Είναι ο μόνος που δεν άκουσε την αποστομωτική απάντηση του Πρωθυπουργού στον κ. Ερντογάν και δεν γνωρίζει την καθολική συμπαράταξη στις θέσεις της που εξασφάλισε η Ελλάδα, χάρη στους διπλωματικούς χειρισμούς της Κυβέρνησης.

Όσο για τις εκλογικές του εκτιμήσεις, ο άνθρωπος που το 2019 δήλωνε ότι δεν χάνει από τον Μητσοτάκη, ο ίδιος που πριν από λίγο καιρό προέβλεπε ότι ο Μητσοτάκης δραπετεύει, τώρα ισχυρίζεται ότι ο Μητσοτάκης γαντζώνεται στην εξουσία. Ο κ. Τσίπρας και η αλήθεια  δεν συναπαντήθηκαν ποτέ» ανέφερε ο κ. Οικονόμου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε την κυβέρνηση νωρίτερα ότι δεν υπάρχει κανένας έλεγχος για την αισχροκέρδεια και υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι ο απερχόμενος Μητσοτάκης κερδίζει χρόνο για συγκάλυψη του σκανδάλου των υποκλοπών.

Πηγή: skai.gr