..

«Για τον Μαραθώνα τα κάνω όλα ,σε καλή τιμή και δεν σιχαίνομαι…»!!
«Αφού εξάρθρωσα τις «κουφάλες»…. τώρα κλείνω και τις λακκούβες»!! λέει ο Ηλίας Ψινάκης με το γνωστό σε όλους μας ,χιούμορ του και ανεβαίνει στον οδοστρωτήρα για να κλείσει λακκούβες.

Δευτέρα πρωί και ο Δήμαρχος Μαραθώνα,αποφάσισε να παρακολουθήσει από κοντά..αλλά  και να συνδράμει στις εργασίες αποκατάστασης της οδού Παναγοπούλου .Ένας πολύ ταλαιπωρημένος δρόμος στην καρδιά του δήμου,όπου σύμφωνα με τους κατοίκους ,εδώ και 17 χρόνια δεν έχει ποτέ συντηρηθεί σωστά ,με αποτέλεσμα οι μεγάλες λακκούβες σε όλο του το μήκος να καταστρέφουν τα οχήματα τους.

Πολλά τα αιτήματα των κατοίκων όλα  αυτά τα χρόνια προς την τεχνική υπηρεσία αλλά όπως οι ίδιοι λένε,χωρίς αποδέκτη .Πριν λίγες ημέρες το αίτημα έφτασε και στο γραφείο του Δημάρχου,ο οποίος αποφάσισε να μεταβεί ο ίδιος στην δημοτική οδό και με λύπη του να διαπιστώσει το χάλι της.Αμέσως έδωσε εντολή στον Αντιδήμαρχο των τεχνικών υπηρεσιών Βασίλη Τσουπρά,να θέσει την επισκευή της συγκεκριμένης οδού πρώτη προτεραιότητα στο σχεδιασμό που έχει χαράξει η υπηρεσία για την επισκευή όλων των δημοτικών οδών.

Πράγματι ,την Δευτέρα ,τα μηχανήματα της εταιρείας που έχει αναλάβει το έργο της αποκατάστασης του δημοτικού οδικού δικτύου,από νωρίς το πρωί ξεκίνησαν τις εργασίες και ο Ηλίας Ψινάκης ,επισκέφθηκε τον χώρο των εργασιών ,οπού αποφάσισε να «δώσει ένα χεράκι»….

Φαίνεται, ο Ψινάκης κατάλαβε ότι για να προχωράει μπροστά ο Δήμος ,πρέπει να τα παρακολουθεί όλα από κοντά και να επεμβαίνει διαρκώς σε όλα….

Με την ίδια άνεση ,στην τρίτη ηλικία όπως ο ίδιος λέει,που καβαλάει τα ιδιωτικά αεροπλάνα και πάει στην Ευρώπη και την Ασία,τα ελικόπτερα για να επισκεφτεί τους Δημάρχους της Αμφικτιονίας ,καβαλάει  μπουλντόζες και οδοστρωτήρες όταν πρόκειται για τον Μαραθώνα. «Μάθε τέχνη και άσ’τηνε» ,όπως λέει και ο λαός…

Comments

comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here