..

Ας κάνουμε ένα βήμα πίσω & ας δούμε ψύχραιμα τα πράγματα!

Η Δημοτική Αρχή & ο Δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης έχει κάνει στο θέμα του ΟΕΔΑ Γραμματικού, πράγματα που όσο και αν τα ζητούσαμε δεν ΕΊΧΑΝ γίνει ποτέ στο παρελθόν.
1. Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Απορριμμάτων κόντρα στο κατεστημένο. ( οι συμμετέχοντες ξέρουν πόσο δύσκολο ήταν να κατατεθεί).
2. Υποχρέωσε τον κ. Ιατρού να έρθει στο Δ.Σ να μας μιλήσει για τα σχέδια της Περιφέρειας.
3. Ανάθεση στο ΑΠΘ μελέτης
4. Συνεργασία με Καθηγητή Κελεπερτζή & Παπαδοκοτσώλη για τεχνικά ζητήματα
5.Παρουσία του Δημάρχου στην Επιτροπή Αναφορών με ξεκάθαρη γλώσσα εναντίον του ΟΕΔΑ ( σύγκρουση άρα με την Περιφέρεια & τα συμφέροντα).
6. Προσπάθεια με την προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου να επικοινωνήσει το πρόβλημα στο πανελλήνιο!!!

Η συνέντευξη τύπου δεν πραγματοποιείται για να πάμε εμείς εκεί μεταξύ μας να τα πούμε. Εμείς οι ίδιοι έχουμε ζητήσει από τον Δήμαρχο να καλέσει τα κανάλια και να τους τα ΠΕΙ…και αυτό ακριβώς κάνει!!!

Ο δρόμος είναι μακρύς ακόμη, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας για να γλιτώσουμε από την καταστροφή.
1. Προσφυγή για τους δρόμους ( νέα μελέτη, νέες απαλλοτριώσεις, λειτουργικότητα του έργου)
2. Προσφυγή στο ΣΤΕ μετά τα νέα στοιχεία που προέκυψαν.
3. Πρόσφυγες για τα «εργοστάσια» που ετοιμάζουν.

Είναι μικροπρέπεια αν όχι βλακεία, να λέμε ότι η συνέντευξη τύπου που διοργανώνει ο Δήμαρχος ΔΕΝ είναι προς την σωστή κατεύθυνση επειδή ΔΕΝ είμαστε και εμείς εκεί. Η συνέντευξη τύπου ΔΕΝ γίνεται για εμάς, ΕΜΕΙΣ τα ξέρουμε γίνεται για να μάθει και η υπόλοιπη χώρα!!!
Είναι πολιτικό ΛΑΘΟΣ να είμαστε απέναντι στον Δήμαρχο Μαραθώνα, ΤΩΡΑ που κινείται προς την ΣΩΣΤΗ κατεύθυνση, ΤΩΡΑ που έχει βάλει απέναντι την Περιφερειάρχη και τα συμφέροντα. Τώρα είναι η ώρα να στηρίξουμε τον Δήμαρχο!!!

Ας παραμείνουμε ψύχραιμοι μην φτάνουμε τα πράγματα στα άκρα για μια συνέντευξη τύπου που στο κάτω κάτω της γραφής ήταν και δικό μας αίτημα!!!

Comments

comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here