..

Στο Δημοτικό Συμβούλιο που ολοκληρώθηκε , μόνο η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού Δήμητρα Λαμπαρού αναφέρθηκε στην επικείμενη μεγάλη μέρα, της Τετάρτης 21ης Μαρτίου, εκφράζοντας την συμπαράστασή και την θετική της ενέργεια στην παρουσία του Ηλία Ψινάκη στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή Αναφορών εκπροσωπώντας μας για το φλέγον θέμα του ΧΥΤΑ στο Γραμματικό.
Σίγουρα και οι συμπολιτευτές της βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος της αλληλεγγύης προς τον Ηλία Ψινάκη, την οποία δεν χρειάστηκε να εκφράσουν στο σημερινό Δ.Σ διότι δεν έχουν άγχος για την ημέρα των Βρυξελλών αφού καθημερινά μιλάνε με τον Δήμαρχο και είναι ενήμεροι για την στρατηγική που πρόκειται ν’ακολουθήσει.
Τι γίνεται όμως με την αντιπολίτευση; Με λύπη διαπιστώσαμε ότι κανένας δεν ενδιαφέρθηκε να αρθρώσει έστω μια καλή κουβέντα για την μάχη που πρόκειται να δώσει ο Δήμαρχος του Μαραθώνα στις Βρυξέλλες, ούτε μια στάλα ευμένειας, αντίθετα σιωπή από όλους που μεταφράζεται σε ουσιαστική αδιαφορία.
Κάποιοι θα πουν …μα δεν μας ενημέρωσε για το σχέδιο που θα ακολουθήσει …και μεις απαντάμε ότι είχατε τρία δημοτικά συμβούλια στην διάθεσή σας, αγαπητοί δημοτικοί σύμβουλοι, για να ζητήσετε να ενημερωθείτε εκτός ημερησίας για το πως θα χειριστεί το θέμα του ΧΥΤΑ στο Γραμματικό ο Ηλίας Ψινάκης.
Στις στομφώδεις πομφόλυγες και στις κινήσεις εντυπώσεων η αντιπολίτευση παίρνει την πρώτη θέση ενώ στα θέματα που μας καίνε και μας αφορούν όλους η σιωπή της είναι εκκωφαντική.

Comments

comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here