..

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τις επιχειρήσεις στον Δήμο μας έκλεισε ο Απρίλιος δίνοντας αισιόδοξα στοιχεία για την καλοκαιρινή σεζόν που ήδη ξεκίνησε.
Σύμφωνα με μαρτυρίες ιδιοκτητών κυρίως καταστημάτων εστίασης, η αγορά τον Απρίλιο σημείωσε μια αύξηση της τάξεως του 30% ,σε σχέση με το 2017, βοηθώντας τους να κλείσουν από νωρίς φέτος τις «τρύπες» στα ταμεία που δημιουργεί ο χειμώνας.
Την ίδια αύξηση επιβεβαιώνουν και τα στοιχεία από την Αττική Οδό, προβλέποντας μάλιστα ,συνέχεια αυτής της ροής κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.
Αδιαμφισβήτητα ,ο Μαραθώνας έχει ανέβει πολύ ψηλά στην προτίμηση των εκδρομέων από κοντινές περιοχές ,ενώ και η παρουσία πλέον αλλοδαπών επισκεπτών είναι αισθητή.
Η αύξηση της επισκεψιμότητας ,δημιουργεί και την αναμενόμενη αύξηση στη αγορά εργασίας ,με τις επιχειρήσεις να είναι σε συνεχομένη αναζήτηση ικανών στελεχών ,κάτι που έχει χαμηλώσει κατά πολύ και τον δείκτη ανεργίας στην περιοχή ,ενώ δεν είναι μικρός ο αριθμός εργαζομένων από όμορους δήμους ,που βρίσκουν πιο εύκολα θέση εργασίας στον Μαραθώνα .
Το καλοκαίρι ξεκινά ,ας φροντίσουμε όλοι να έχουμε ευχαριστημένους επισκέπτες ,ώστε να διατηρηθεί ο Μαραθώνας ,ψηλά στην προτίμηση των εκδρομέων.

Comments

comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here