..

Με την πρόεδρο της επιτροπής αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κα. Cecilia Wikström και τον συντονιστή του Ευρωπαϊκού Λαϊκού κόμματος στην Επιτροπή Αναφορών κ. Peter Jahr συναντήθηκε πριν λίγο ο Ηλίας Ψινάκης με τους συνεργάτες του και τον κ.Παπαδιγενόπουλο, σε προκαθορισμένο ραντεβού, που είχε φροντίσει ο Έλληνας Ευρωβουλευτής και συντονιστής των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών κ. Νότης Μαριάς.

Ο κ. Μαριάς ,είναι ένας από τους επτά συντονιστές της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Αναφορών και αποδεικνύετε μεγάλος σύμμαχος, του Ηλία Ψινάκη και φυσικά του Μαραθώνα.

Και ενώ ο χρόνος των συναντήσεων με τα δυο υψηλόβαθμα στελέχη της Επιτροπής ,θεωρητικά θα ήταν σύντομος, με την θετική πάντα παρέμβαση του κ. Νότη Μαριά, η συζήτηση «άνοιξε» και επεκτάθηκε, και σύμφωνα με τις φωτογραφίες αλλά και τα video από τα τηλεοπτικά δίκτυα των Βρυξελλών, κράτησε πολύ ώρα ,με τα δύο υψηλόβαθμα στελέχη να δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρων στην συζήτηση ,τόσο η πρόεδρος της επιτροπής κα. Cecilia Wikström ,όσο και ο κ. Peter Jahr του οποίου η θετική προς εμάς άποψη , έχει τεράστια βαρύτητα, αφού το Λαϊκό κόμμα απαριθμεί το 30% των ψήφων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και στην Επιτροπή Αναφορών αντίστοιχα.


Ο κ.Μαριάς έχει κανονίσει να υπάρχουν συνεχόμενα ραντεβού του Ηλία Ψινάκη ,με τους Ευρωβουλευτές που απαρτίζουν την Επιτροπή ,δίνοντας του την δυνατότητα να συνομιλήσει και να ενημερώσει κατ ‘ ιδίαν ,τους αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής .

Το marathonnews θα σας κρατά συνεχώς ενήμερους για το ότι συμβαίνει αυτήν την κρίσιμη για τον τόπο μας ,μέρα.

Comments

comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here