Μανιταρόπιτα χωρίς φύλλο


Υλικά για πίτα με 12 κομμάτια
1/2 κιλό γιαούρτι στραγγιστό
800 γρ μανιτάρια κονσέρβας
3 αυγά
2 κ σ βούτυρο
4 κ σ αλεύρι γοχ
1 φλ τσ ψιλοκομμένος μαιντανός
400 γρ διάφορα κίτρινα τυριά τριμμένα

if (betterads_el.getBoundingClientRect().width) {
betterads_el_width_raw = betterads_el_width = betterads_el.getBoundingClientRect().width;
} else {
betterads_el_width_raw = betterads_el_width = betterads_el.offsetWidth;
}

var size = [“125”, “125”];
if ( betterads_el_width >= 728 )
betterads_el_width = [“728”, “90”];
else if ( betterads_el_width >= 468 )
betterads_el_width = [“468”, “60”];
else if ( betterads_el_width >= 336 )
betterads_el_width = [“336”, “280”];
else if ( betterads_el_width >= 300 )
betterads_el_width = [“300”, “250”];
else if ( betterads_el_width >= 250 )
betterads_el_width = [“250”, “250”];
else if ( betterads_el_width >= 200 )
betterads_el_width = [“200”, “200”];
else if ( betterads_el_width >= 180 )
betterads_el_width = [“180”, “150”];
if ( betterads_screen_width >= 1140 ) { document.getElementById(‘kyo-105840-976830516-place’).innerHTML = ”;
}else if ( betterads_screen_width >= 1019 && betterads_screen_width = 768 && betterads_screen_width

Τρόπος παρασκευής
1. Αναμειγνύετε όλα τα υλικά μαζί. Αλείφετε με βούτυρο ένα πυρίμαχο σκεύος και απλώνετε μέσα το μείγμα.
2. Ψήνετε την πίτα σε προθερμασμένο φούρνο με αντιστάσεις για 40′ στους 180ο. Σερβίρετε την πίτα ζεστή αλλά και κρύα είναι νοστιμότατη.

Πηγή: flynews.gr