..

Σε έναν άκρως επαγγελματικό χώρο συνεδριάσεων έχει ήδη μεταμορφωθεί η αίθουσα τελετών και ο περιβάλλον χώρος ,στην αφετηρία του Μαραθωνίου δρόμου.

marathon news
marathon news
marathon news
marathon news

Υπό το άγρυπνο βλέμμα και τις οδηγίες του Δημάρχου Ηλία Ψινάκη ,η εικόνα του χώρου ,δεν θυμίζει σε τίποτα ,την μέχρι πριν λίγες ημέρες αντίστοιχη.

marathon news
marathon news
marathon news
marathon news
marathon news
marathon news

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες ,η αίθουσα έχει δεχθεί όλες τις απαραίτητες επεμβάσεις ,για να μπορέσει να υποδεχθεί την αποστολή των αξιωματούχων από την Κίνα αλλά και τους υπόλοιπους επισήμους (Υπουργούς ,Δημάρχους , πρέσβεις και εκπροσώπους των ενόπλων δυνάμεων )που αναμένεται να κατακλύσουν τον χώρο προκειμένου να συμμετέχουν στο παγκοσμίως 1ο Marathon Forum.
Ο Ηλίας Ψινάκης εποπτεύει συνεχώς τις εργασίες και όλη την οργάνωση, με στόχο να κερδίσει ο Μαραθώνας και η Ελλάδα το στοίχημα των καλύτερων εντυπώσεων στο Marathon Forum ,βάζοντας τον πήχη πολύ ψηλά ,αφού ξεκινά με πρώτη χώρα την Κίνα.
Η Κίνα διαθέτει τον μεγαλύτερο αθλητικό οργανισμό παγκοσμίως, διοργανώνοντας κάθε χρόνο στις πόλεις της πάνω από 250 Μαραθώνιους με συμμετοχή άνω των 5 εκατομμυρίων αθλητών.

marathon news
marathon news
marathon news
marathon news
marathon news
marathon news

Η σχέση που έχει αναπτύξει ο Ηλίας Ψινάκης με τον Πρόεδρο της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας κ. Σι ,με τα μέλη της κυβέρνησης και με τον πρέσβη της Κίνας στην Ελλάδα κ. Zou Xiaoli τυγχάνει ιδιαιτέρας εκτίμησης από όλους ,με τον Ηλία Ψινάκη να συστρατεύεται με όλες τις δυνάμεις του στο όραμα του Προέδρου για αναβίωση του δρόμου του Μεταξιού ,αλλά και τον πρόεδρο να θέτει υπό την ομπρελά του όλες τις δράσεις που επιχειρούν ο Δήμαρχος και ο Κινέζος Πρέσβης ,αναγνωρίζοντας την κίνηση του Ηλία Ψινάκη σαν Πρόεδρος της Αμφικτυονίας να ενώσει της αρχαίες Ελληνικές πόλεις .

marathon news
marathon news
marathon news

Πέραν όμως όλων αυτών ,μην ξεχνάμε ,ότι, το Marathon Forum ,εκτός των διεθνών σχέσεων που αναπτύσσονται κατά την διεξαγωγή του, σε θέματα αθλητισμού και πολιτισμού ,αποτελεί και τρόπο διαφήμισης ,για την Ελλάδα και για τον Μαραθώνα αφού θα καλυφθεί τηλεοπτικά από τα μεγάλα Ελληνικά και διεθνή τηλεοπτικά κανάλια καθώς και από το μεγαλύτερο Κινέζικο δίκτυο το CCTV ,το οποίο παρακολουθούν περίπου ενάμιση ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ πολίτες της Κίνας. Ο Δήμαρχος ,γνωρίζει πολύ καλά τη σημαίνει αυτή η υπέρ προβολή για τον τόπο μας και σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψει να πάει χαμένη.

Comments

comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here