..

Σε ένα εορταστικό κλίμα ο Επιμορφωτικός Σύλλογος της Ν.Μάκρης πραγματοποίησε με ιδιαίτερη επιτυχία την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο κατάμεστο από γονείς και παιδιά κλειστό γήπεδο του μπάσκετ στο Πολιτιστικό και Αθλητικό κέντρο της Ν.Μάκρης.
Ο πρόεδρος του Επιμορφωτικού Συλλόγου Καραβασίλης Νικόλαος, μετά το καλωσόρισμα στους παρευρισκόμενους αναφέρθηκε στην μακροβιότητα του συλλόγου και την προσφορά των επί σαράντα χρόνων συνεχούς λειτουργίας του με τμήματα πολιτιστικά και αθλητικά.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι κοινοτήτων και άλλων συλλόγων καθώς και μέλη του Επιμορφωτικού Συλλόγου.Μεταξύ άλλων για την σπουδαιότητα του συλλόγου μίλησαν η πρόεδρος της ΚΕΔΜΑ Αναστασία Ευαγγελίου – Ρίζου και ο Αντιδήμαρχος των Οικονομικών του Δ.Μαραθώνος Γιώργος Νησιώτης.


Η χορωδία του Επιμορφωτικού Συλλόγου άνοιξε την εκδήλωση με πολύ κέφι τραγουδώντας κάλαντα από την Χίο και την Σκύρο. Στην συνέχεια απολαύσαμε παραδοσιακούς χορούς από τα παιδικά τμήματα , θαυμάσαμε την δεξιοτεχνία των αθλητών της ξιφασκίας και τον δυναμισμό των τμημάτων του καράτε. Σύσσωμα και τα τμήματα και οι προπονητές των τμημάτων του μπάσκετ και βόλεϊ , της γυμναστικής και του τένις παρευρέθηκαν ομορφαίνοντας με χαμόγελα την γιορτή, τις επιτυχίες τους όμως τις καμαρώνουμε στους αγώνες, δίνοντάς τους δύναμη και χαρά με την παρουσία μας.
Ακολούθησε η καθιερωμένη βράβευση των νέων 10 φοιτητών –φοιτητριών , που συμμετείχαν στα τμήματα του Επιμορφωτικού Συλλόγου Ν.Μάκρης και πέτυχαν το στόχο τους, ενώ στο τέλος σε αποκριάτικο κλίμα μας έβαλαν, με παραδοσιακούς και λάτιν χορούς ,τα τμήματα ενηλίκων για να συνοδεύσουν χαρούμενα το κόψιμο της βασιλόπιτας.

Comments

comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here