..

Ήταν Οκτώβριος του ’14 .όταν από τον σταθμό μεταφόρτωσης του Δήμου Μαραθώνα σημειώθηκε «μαφιόζικη» όπως είχε χαρακτηριστεί ,επιχείρηση κλοπής οχημάτων του Δήμου ,από αγνώστους μέχρι και σήμερα δράστες .
Τότε ο Ηλίας Ψινάκης που μόλις είχε αναλάβει την διοίκηση του Δήμου ,είχε πιέσει προς όλες τις κατευθύνσεις ,ώστε να εξιχνιαστεί η συγκεκριμένη κλοπή αλλά και μια ακόμα που είχε προηγηθεί ,στερώντας από των Δήμο συνολικά 24 οχήματα.
Το κουβάρι της υπόθεσης ,άρχισε να ξετυλίγετε μόλις πριν από λίγες μέρες ,όταν εντοπίστηκε το ένα από τα κλεμμένα οχήματα (φορτηγό μεταφοράς απορριμμάτων) να εργάζεται για άλλο ..Δήμο.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν εκ νέου οι αρχές ,ανοίγοντας ξανά την υπόθεση και ήδη εισαγγελέας και ανακριτής προχώρησαν σε κλήσεις ατόμων που σχετίζονται με την υπόθεση ,ανάμεσα τους και ο Δήμαρχος ,για τον Δήμο του οποίου εργαζόταν το κλεμμένο φορτηγό.
Το γεγονός ότι στις έρευνες συμμετέχει και κλιμάκιο από την υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων ,αφήνει ερωτηματικά για το αν τελικά εμπλέκονται και δημοτικοί υπάλληλοι στην μεγάλη αυτή κλοπή ,κάτι που είχε μπει από την αρχή στο μικροσκόπιο των αρχών, κάνοντας ανθρώπους να χάσουν τον ύπνο τους.
Ο Ηλίας Ψινάκης που απο την πρώτη στιγμή επικοινώνησε με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη το οποίο και έδρασε αστραπιαία αλλά και ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Βάϊος Θανασιάς που είναι σε συνεχή επικοινωνία με τις αρχές, εμφανίζονται αισιόδοξοι ,ότι σύντομα οι δράστες θα οδηγηθούν στην δικαιοσύνη.

Comments

comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here