..

Πρόστιμα «καμπάνες» μοιράζει η Δημοτική Αστυνομία σε όσους κλαδεύουν για να περιποιηθούν και να ομορφύνουν τους κήπους τους αλλά δεν φροντίζουν για την μεταφορά  των κλαδευτικών στους κατάλληλους χώρους, δημιουργώντας βουνά απορριμμάτων ,αφού τα ξεφορτώνονται σε παρακειμένους χώρους. Το αποτέλεσμα; Τεράστιες εστίες μόλυνσης και ντροπιαστικές εικόνες.

Μόνο την προηγούμενη εβδομάδα ,η Δημοτική Αστυνομία βεβαίωσε πάνω από είκοσι παραβάσεις και «φιλοδώρησε» τους υπαίτιους με οικονομικά πρόστιμα τα οποία ξεκινούν από τα 100 ευρώ και ανεβαίνουν ανάλογα.

Εν όψει μάλιστα και του γεγονότος ότι πλησιάζει η καλοκαιρινή  περίοδος όπου η συγκεκριμένη παράνομη δραστηριότητα γνωρίζει ιδιαίτερη αύξηση ,η Δημοτική Αστυνομία σχεδιάζει κατάλληλα τον προγραμματισμό της ,ώστε να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο και να μην πνιγούν οι δρόμοι από κλαδιά.

Υπενθυμίζετε ότι όσοι θέλουν να αποφύγουν το «ραβασάκι – πρόστιμο», μπορούν να επικοινωνήσουν με την Υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου, ώστε τα κλαδευτικά απορρίμματα να μεταφερθούν για επεξεργασία από την υπηρεσία. Τηλέφωνα υπηρεσίας καθαριότητας : 22943 20940  και 22943 20930.

Comments

comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here