..

Έξω από την ταβέρνα Ψαροπούλα παρουσιάστηκε και ο πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου Σχινιά Χάρης Καπετζίδης προκειμένου να αιτιολογήσει την ενέργεια των κατεδαφίσεων των παράνομων ταβερνών , οποίος δήλωσε ότι «προχωρήσαμε σε κατεδαφίσεις διότι ενδιαφερόμαστε για το καλό του δάσους».
Όταν ρωτήθηκε από κάποιον κάτοικο της περιοχής εαν υπάρχει κάποιο πλάνο για το Εθνικό Πάρκο του Σχινιά μετά τις κατεδαφίσεις δεν έδωσε απάντηση αφήνοντας αιχμές κατά των φορέων του Δήμου Μαραθώνα για την αδιαφορία τους σχετικά με την παρουσίαση σχεδίων για τον Σχινιά.Ωστόσο ο κ. Καπετζίδης θέλοντας να μιλήσει στην κάμερα του ΣΚΑΪ έγινε δέκτης αποδοκιμασιών και παραλίγο να προπηλακιστεί ,από τον κόσμο που είχε μαζευτεί , και αναγκάστηκε μαζί με το τηλεοπτικό συνεργείο να μεταφέρθούν σε κάποιο άλλο σημείο πιο ήσυχο.
Τέλος έριξαν τρεις ομπρέλες της Ψαροπούλας και σταμάτησαν διότι πρέπει να έρθει ειδική ομάδα να αφαιρέσει τα σκέπαστρα από αμίαντο (ελενίτ) τις επόμενες μέρες και μετά να προχωρήσουν σε κατεδάφιση.

Comments

comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here