..

Μόλις 2 εβδομάδες ζωής μετράει η νεοσύστατη δομή του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Μαραθώνα και στην πρώτη δράση της ,πάντα με την πολύτιμη βοήθεια πολιτών ,συλλόγων και επαγγελματιών, μοίρασε χαμογελά στους ωφελούμενους του θεσμού, εν όψη των ημέρων του Πάσχα. Η προσφορά  προς το κοινωνικό παντοπωλείο, ξεπέρασε τις προσδοκίες των υπευθύνων και εξασφάλισε την διανομή αγαθών σε όλες τις οικογένειες του Δήμου ,που το είχαν ανάγκη.

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης προς το κοινωνικό παντοπωλείο πρόσφεραν μεταξύ άλλων

Ο κος Θανάσης Μαρτίνος

Ο κος Νικολάου

Η Ιερά Μονή Αγίου Εφραίμ

Η ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας του Δήμου Μαραθώνος

Ο κος Βογιατζάκης

Ο κος Λιβαθηνός

Ο σύλλογος ΤΥΜΒΟΣ

Ο σύλλογος γυναικών Μαραθώνα

Το super market Βασιλόπουλος

Η Γεωργία Λαμπαρού

Η Ευγενία Φώη

Η εφημερίδα ΖΩ

Το Μπορούμε

Ο σύλλογος Απόδραση

Η λέσχη Lions Νέας Μάκρης

Και πάρα πολλοί συμπολίτες  μας.

Αξίζει να σημειωθεί και η σημαντική συμμετοχή των σχολείων του Δήμου Μαραθώνα ,όπου μετα από πρωτοβουλία της Αντιδημάρχου Παιδείας ,μαθητές και εκπαιδευτικοί συνέβαλαν τα μέγιστα στην επιτυχία της δράσης.

Σίγουρα κάποιους θα ξεχνάμε να αναφέρουμε ,αλλά όχι ηθελημένα αφού πραγματικά η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη.

Μιλώντας στο marathon news η Αντιδήμαρχος ,υπεύθυνη για το κοινωνικό παντοπωλείο, κα. Δήμητρα Λαμπαρού ,δήλωσε συγκινημένη και ευχαριστημένη από την μεγάλη συμμετοχή και την επιτυχία του προγράμματος.

«θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσους συνέβαλαν για να μπορέσει το κοινωνικό παντοπωλείο να μοιράσει χαμόγελα στους συνανθρώπους μας που μας χρειάζονται .Ελπίζω να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο την προσφορά και τις υπόλοιπες μέρες μιας και η ανάγκη κάποιων είναι καθημερινή και δεν εξαντλείται στις γιορτινές μέρες. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να ενισχύσουμε τους συνανθρώπους μας που μας χρειάζονται και αν κρίνω από την πρώτη δράση μας και την αγάπη που έδειξαν οι συμπολίτες μας ,σίγουρα θα πάμε πολύ καλά»

Comments

comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here